L’assegurança cobreix la pèrdua de claus del cotxe?

2 oct., 2023

A Rigau Grup som especialistes en la seguretat de la teva llar.

A Rigau Grup, estem compromesos a oferir-te informació rellevant i útil sobre temes relacionats amb la seguretat del teu automòbil i les claus. Explorarem si l’assegurança d’automòbils cobreix la pèrdua de claus del cotxe i com la duplicació de claus i el nostre servei de serralleria poden ser solucions pràctiques per fer front a aquesta situació.

 

La pèrdua de claus del cotxe és coberta per l’assegurança?

La resposta a aquesta pregunta pot variar segons la pòlissa d’assegurança que tingueu. Algunes companyies d’assegurances poden oferir cobertura per a la pèrdua de claus com a part d’una pòlissa més àmplia, mentre que d’altres poden requerir que compris una cobertura addicional específica per a aquest tipus de situacions. És important revisar els termes i condicions de la pòlissa d’assegurança d’automòbil.

 

En general, la majoria de les pòlisses d’assegurança d’automòbil estàndard no cobreixen la pèrdua de claus del cotxe com a part de la cobertura bàsica. No obstant això, algunes pòlisses més completes poden incloure protecció contra la pèrdua de claus com a benefici addicional.

 

La importància de la duplicació de claus

La duplicació de claus és una pràctica important que et pot estalviar temps, diners i preocupacions. Per què considerar la duplicació de claus amb Rigau Grup?

 

  1. Evitar costos: tenir una còpia de suport de les claus del cotxe pot evitar costoses trucades per resoldre el problema.
  2. Accés ràpid en emergències: una clau duplicada us brinda accés ràpid al vostre cotxe en cas d’una emergència, com a bloqueig involuntari de les claus dins del vehicle.
  3. Facilita compartir el cotxe: si comparteixes el cotxe amb altres conductors de la teva família, tenir còpies de claus facilita la gestió i ús compartit del vehicle.
  4. Major seguretat: comptar amb una còpia de seguretat de les teves claus proporciona més seguretat en cas de pèrdua, robatori o desgast de la clau original.

 

El servei de serralleria de Rigau Grup

Si alguna vegada us trobeu en la desafortunada situació d’haver perdut les claus del cotxe i la vostra assegurança no ofereix cobertura, el servei de serralleria de Rigau Grup és una opció fiable. Els nostres serrallers professionals tenen les habilitats i eines necessàries per obrir el teu cotxe de manera segura i, en alguns casos, poden proporcionar-te una clau de reemplaçament al lloc.

 

És important triar un servei de serralleria de confiança i amb experiència com Rigau Grup, que estigui disponible les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, per ajudar-te en situacions d’emergència. El nostre equip de professionals pot oferir-te un servei ràpid i eficient perquè tornis a estar a la carretera en poc temps.

 

Per evitar preocupacions innecessàries, considera la duplicació de claus com a mesura preventiva. A més, si t’enfrontes a la pèrdua de claus, el servei de serralleria de Rigau Grup és una solució fiable per recuperar l’accés al vehicle de manera segura i ràpida.