Caixes fortes

La importància de salvaguardar les teves possessions més preuades.
Inici 9 Caixes fortes
Models

A Rigau Grup, comprenem la transcendental importància de salvaguardar les teves possessions més preuades. Les nostres caixes fortes representen la resposta a la creixent demanda de seguretat en diversos entorns, abastant des de casa fins a establiments comercials i industrials. Oferim una àmplia varietat d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

La seguretat és un aspecte fonamental a la vida quotidiana i empresarial, i a Rigau Grup ens esforcem per brindar solucions que s’ajustin a les necessitats canviants i creixents dels nostres clients. Reconeixem que la protecció de béns va més enllà d’oferir caixes fortes simples; implica proporcionar un conjunt integral de serveis que garanteixen la seguretat a llarg termini.

Serveis de caixa forta

La nostra missió no es limita a oferir caixes fortes d’alta qualitat; ens comprometem amb un servei integral que va més enllà de la transacció inicial. El nostre equip d’experts està preparat per abordar diverses necessitats que puguin sorgir a la vida útil de la teva caixa forta. Des de l’obertura d’una caixa defectuosa fins a la reparació d’avaries, manteniment periòdic i restauració de caixes antigues, oferim un ventall de serveis dissenyats per adaptar-se a les circumstàncies específiques de cada client. Ens desplacem directament a la teva ubicació, assegurant solucions in situ que no només estalvien temps sinó que també garanteixen la teva tranquil·litat.

La transparència i la confiança són els pilars del nostre enfocament de servei. Et mantenim informat a cada pas del procés, des de l’avaluació inicial fins a la implementació de solucions. A més, oferim assessorament personalitzat per assegurar-nos que triïs la caixa forta que millor s’adapti a les teves necessitats de seguretat.

Tipus de caixes fortes

A Rigau Grup, reconeixem la singularitat de cada client. Per aquesta raó, proporcionem una gamma diversa de caixes fortes dissenyades per adaptar-se a diferents entorns i necessitats específiques:
  • Caixes fortes per a la llar: protegeix els teus objectes més preuats a l’entorn casolà amb les nostres solucions segures i discretes, brindant una capa addicional de protecció per a la teva pau mental i la de la teva família.
  • Caixes fortes per a administració de loteries: complim amb els estàndards necessaris per garantir la seguretat dels recursos en aquest sector especialitzat, assegurant la integritat dels fons i documents sensibles.
  • Caixes fortes per a benzineres: la seguretat en entorns de benzineres és molt important, i les nostres caixes fortes estan específicament dissenyades per enfrontar aquests desafiaments, proporcionant una salvaguarda fiable per als actius i documents crucials en aquest entorn.
  • Caixes fortes per a empreses: protegeix documents i objectes de valor a l’àmbit empresarial amb les nostres solucions robustes, adaptades a les necessitats úniques de la gestió d’actius corporatius.
  • Caixes fortes per a hotels: dissenyades exclusivament per al sector hoteler, les nostres caixes fortes combinen funcionalitat i elegància per salvaguardar els objectes de valor dels hostes, contribuint a la reputació i la satisfacció del client.
  • Caixes fortes per a joieries: la seguretat en les joieries està a l’ordre del dia. Tenint en compte els robatoris que s’estan generant en l’actualitat, és de vital importància comptar amb una caixa forta homologada per a la teva joieria.

Seguretat garantida amb la teva caixa forta

A Rigau Grup, ens enorgulleix oferir productes i serveis que compleixen els estàndards més rigorosos de seguretat. Des de la venda de caixes fortes fins a serveis especialitzats, ens posicionem com el teu soci fiable en matèria de seguretat. Descobreix la serenitat que proporcionem a través de solucions personalitzades i adaptades a les necessitats específiques. Protegim allò que més valores amb compromís i excel·lència, portant la seguretat dels teus béns a un nivell superior!
Ilux vista 1
Ilux vista 2
Ilux vista 3

Un servei de serralleria pot ajudar-te a protegir la teva llar o negoci de robatoris i altres perills.

Serveis de caixes fortes

Per a nosaltres la seguretat és el més important, per això donem cobertura en serveis de caixes fortes a les següents poblacions:

caja fuerte

Caixes fortes Mataró

Veure servei

El que opinen els nostres clients sobre nosaltres:

"Felicitacions per tot el servei. Operadora, manyà, sr. Dani, rapidesa i preu raonable. Un 10!"

Nancy | Girona

Recurso 1

"Havia de fer la còpia d'una clau d'un vehicle vell que ni els mecànics ni la casa de cotxes no la podien fer, i a Rigau en 10 minuts estava tot resolt i va de meravella. Moltes gràcies."

Figueres

Recurso 1

"Servei ràpid i molt professional!"

Eduard Bonet | Lloret de Mar

Recurso 1

"Recomanable 100%. Em vaig deixar les claus dins de casa, ho van solucionar ràpidament i a preu molt raonable. A més a més d'un bon servei, van ser molt amables."

Marta Martin | Mataró

Recurso 1