Serveis caixes fortes

Des de reparació d’elements, modificació de peces o digitalitzar el sistema de tancament i obertura, etc.

Inici 9 Caixes fortes 9 Serveis

Serveis caixes fortes

A part de vendre caixes fortes noves i d’ocasió, a Rigau Grup realitzem diferents serveis relacionats amb aquests productes. Des de reparació d’elements, modificació de peces o digitalitzar el sistema de tancament i obertura, etc.

  • Reparació: arreglem diferents avaries i problemes tècnics de les caixes fortes. Des dels sistemes d’obertura i tancament, peces que es trenquin o no funcionin correctament, etc.
  • Manteniment: realitzem revisions dels productes per poder garantir un bon funcionament dels mateixos amb el pas del temps.
  • Modificacions: fem modificacions de caixes fortes, com ara, canviar el sistema d’obertura i tancament de manual a electrònic. D’aquesta manera, es guanya rapidesa i seguretat.
  • Instal·lacions: instal·lem caixes fortes adaptant-nos a les necessitats i espais del client.
  • Trasllat: també realitzem trasllats de caixes fortes, del punt A al B o ens les emportem a les nostres instal·lacions si el client ho demana.

Trasllat

Modificació de sistema manual a electrònic

Per realitzar modificacions d’aquest tipus, no cal traslladar la caixa forta. Ens desplaçem fins on està el client i realitzem la modificació in situ: