Serrallers
a Fornells de la Selva

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Fornells de la Selva

Serrallers 24h a Fornells de la Selva

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

A Fornells de la Selva, Rigau Grup oferim un servei de serralleria complet disponible les 24 hores. La nostra empresa té un ampli catàleg de serveis de serralleria disponibles, amb un equip de gairebé trenta professionals qualificats amb àmplia experiència en el sector.

La fiabilitat, la rapidesa i la comoditat són les garanties que el nostre equip ofereix per als clients que confien en nosaltres, brindant les millors opcions de serralleria, disponible les 24 hores, a Fornells de la Selva, els seus voltants i totes les comarques gironines.

Serrallers urgents a Fornells de la Selva

Oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients: obertura de portes, cotxes i caixes fortes, així com la instal·lació i reparació de tota classe de panys. També ens encarreguem del manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus i molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més, proporcionem un servei de serralleria d’urgència a Fornells de la Selva disponible les 24 hores, per garantir la resolució de qualsevol imprevist o situacions d’emergència.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de maquinària per al duplicat de tota classe de comandaments de garatge. A Rigau Grup, també realitzem la instal·lació de receptors en paral·lel perquè puguin funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

A Rigau Grup, comptem amb les millors màquines electròniques disponibles als nostres espais, que ens permeten oferir un servei ampli i fiable de duplicat de claus. Tenim la capacitat per fer tota mena de claus, incloent-hi la reproducció d’originals a partir d’una clau desgastada. Així, assegurem els millors resultats possibles per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Serralleria d’automoció

A Rigau Grup, també proporcionem un servei d’urgència de serralleria per a vehicles a Fornells de la Selva. Ens especialitzem en el duplicat de tota mena de claus de cotxe, així com en la reparació de panys i claus de vehicles. A més, duem a terme canvis de carcasses, polsadors, components elèctrics i altres serveis relacionats amb la serralleria d’automoció. Estem aquí per garantir que els nostres clients tinguin accés a un servei ràpid i fiable per a les seves necessitats de serralleria de vehicles.

Serraller a Fornells de la Selva 24h

Disposem d’un servei de resposta ràpida en cas de pèrdua total de claus de cotxe o vehicle, amb un temps d’espera de 24 a 48 hores. A més, a Rigau Grup, fem la reparació dels components electrònics de l’actuador, com ara quadres, visualitzadors del comptaquilòmetres, agulles i motors del compta-revolucions, i indicadors de velocitat, gasolina i temperatura. Ens assegurem de restaurar i solucionar aquests components per a un funcionament òptim del vehicle.

Seguretat i protecció

A Rigau Grup, estem especialitzats en la protecció personal i oferim una àmplia gamma de serveis per garantir la seguretat dels nostres clients. Portem a cap la instal·lació de sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes. A més, proporcionem un servei de serralleria d’urgència a Fornells de la Selva i a tota la província de Girona.

Els mètodes de furt com el bumping, impressioning, ganzuament i altres tècniques sofisticades són resolts amb els nostres sistemes de seguretat, cilindres i escuts. Això ens permet proporcionar una protecció màxima contra els intents de robatori.

A més, disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, que són únics en el mercat. Aquests sistemes són capaços de detectar un atac de robatori, alertar els propietaris i retenir al lladre mitjançant els nostres sistemes de protecció de la porta. Això ofereix una protecció avançada i ajuda a prevenir els robatoris.

Portes de seguretat a Fornells de la Selva

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Fornells de la Selva

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris