Portes de seguretat
a Girona

Solucions de seguretat d’alta qualitat

Inici 9 Seguretat i protecció 9 Portes de seguretat 9 Portes de seguretat a Girona

A Rigau Grup, ens dediquem a proporcionar solucions de seguretat d’alta qualitat a Girona, i les nostres portes de seguretat són una elecció segura i fiable per protegir la vostra llar o negoci. Amb un enfocament exclusiu en la funcionalitat i la resistència, les nostres portes de seguretat han estat dissenyades per oferir una defensa sòlida contra intrusions no desitjades.

Quan parlem de portes de seguretat a Girona, destaquem la resistència com a característica principal. Els nostres productes han estat sotmesos a rigoroses proves per garantir la seva capacitat per resistir intents d’intrusió, assegurant així la seguretat de casa o negoci.

Portes antiokupa a Girona

En el context actual, la seguretat de la propietat és una preocupació creixent, i les nostres portes antiokupa a Girona són una resposta efectiva a aquest repte.

Dissenyades per resistir qualsevol intent d’ocupació il·legal, aquestes portes tenen característiques avançades que les converteixen en una barrera infranquejable per als okupes. La tecnologia de seguretat integrada a les nostres portes antiokupa garanteix la protecció de la seva propietat a Girona de manera eficaç i fiable.

Equipades amb tecnologia de seguretat avançada, aquestes portes actuen com una barrera efectiva contra qualsevol intent no autoritzat d’ingressar la propietat a Girona. La resistència i la funcionalitat són els pilars de les nostres portes antiokupa, brindant una tranquil·litat impagable als nostres clients.

Portes de seguretat a Girona 

La robustesa i la resistència defineixen les nostres portes de seguretat disponibles a Girona. Aquestes portes han estat creades per proporcionar una protecció excepcional contra intents de robatori i atacs. Amb un enfocament a la durabilitat i la funcionalitat, les nostres portes de seguretat són l’elecció perfecta per a aquells que busquen una seguretat sense concessions a Girona.
Dissenyades per resistir intents de robatori, les nostres portes de seguretat ofereixen una protecció sense igual. La funcionalitat superior d‟aquestes portes les converteix en una elecció essencial per a aquells que busquen una solució de seguretat sòlida i duradora a Girona.

Portes de seguretat per a cada necessitat

A Rigau Grup, ens especialitzem a proporcionar solucions de seguretat de primer nivell per satisfer diverses necessitats. Oferim una àmplia gamma d’opcions per protegir allò que més importa.
Des de la protecció de llars particulars fins a la seguretat a comunitats residencials, les nostres portes ofereixen una combinació incomparable de resistència. El nostre compromís amb la qualitat i la innovació es reflecteix a cada detall dels nostres productes, assegurant la màxima protecció per als nostres clients.
A més, les nostres portes antiokupa i per a empreses estan dissenyades per proporcionar una protecció fiable i duradora, assegurant la tranquil·litat dels nostres clients en tot moment.

El compromís de Rigau Grup

Rigau Grup es compromet a garantir que les seves propietats a Girona estiguin protegides de manera efectiva, oferint productes que combinen funcionalitat, resistència i tranquil·litat. Amb les nostres portes, enforteixi la seguretat de casa o negoci a Girona de manera fiable i duradora.

Rigau Girona vista central
Rigau Girona claus
Rigau Girona nivells de seguretat central
Rigau Girona Caixes Fortes

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Oficines Rigau Girona

Rigau Grup | Oficina Central | Serralleria 24h

Ctra. Santa Coloma, 82 17005 Girona

972 20 20 04 (Oficines centrals i Serralleria 24h)

De dilluns a divendres
09.00h a 13.00h | 15.00h a 19.30h
Dissabte de 09.30h a 13.30h

Rigau Grup | Duplicat de claus

Av. Lluís Pericot, 52 17003 Girona

De dilluns a divendres
09.00ha 13.30h | 16.30h a 20.00h
Dissabte tancat

Rigau Grup | Ferreteria i duplicat de claus

Av. Santa Eugènia, 22 17005 Girona

De dilluns a divendres
09.00h a 13.30h | 16.00h a 20.00h
Dissabte
09.30h a 13.30h

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris