No funcionen les claus del cotxe. Què faig?

2 juny, 2023

A Rigau Grup som especialistes en automoció.

No hi ha res més frustrant que estar davant del cotxe i adonar-te que les claus no funcionen. Aquest problema pot sorgir per diverses raons, des de danys a la clau fins a problemes amb el sistema de pany del vehicle. En aquest article, explorarem les solucions que ofereix Rigau Grup, empresa líder en serralleria d’automoció, per ajudar-te a resoldre l’inconvenient quan les claus del teu cotxe no funcionen.

El primer que has de fer quan les claus del cotxe no funcionen és identificar el problema. Pot ser un problema amb la clau mateixa, com ara una bateria esgotada o un xip danyat, o un problema amb el sistema de pany del vehicle. Rigau Grup compta amb serrallers especialitzats en vehicles que poden diagnosticar ràpidament el problema i oferir solucions efectives. També un servei 24 hores al dia 365 dies a l’any per poder resoldre les situacions in situ.

Rigau Post 1

Per què no funciona la clau del cotxe

 

Si el problema rau a la clau en si, Rigau Grup ofereix serveis de reemplaçament de claus. Els seus serrallers poden crear una nova clau utilitzant tècniques de tall de precisió i programar-la perquè funcioni amb el sistema de seguretat del vehicle. També, en alguns casos, les claus del cotxe poden ser reparades al lloc de reemplaçades. Rigau Grup compta amb experts en reparació de claus de cotxe que poden solucionar problemes com botons encallats, contactes o danys al circuit intern de la clau.

Si has adquirit una nova clau o necessites reprogramar-ne una d’existent, Rigau Grup pot ajudar-te amb la programació. Els seus serrallers estan capacitats per a la programació de claus electròniques i transponedors per a una àmplia gamma de marques i models de vehicles. També tenen les màquines més sofisticades del mercat per solucionar qualsevol problema relacionat amb serralleria de l’automoció.

 

Què fer quan la clau del cotxe no funciona

 

Quan el problema rau en el sistema de pany del cotxe, Rigau Grup pot fer reparacions per solucionar falles mecàniques o elèctriques. Els seus serrallers utilitzaran eines especialitzades i tècniques precises per reparar o reemplaçar els panys defectuosos.

Si us heu quedat fora del vostre cotxe a causa d’una clau perduda o un tancament automàtic, Rigau Grup ofereix serveis d’obertura de vehicles sense danyar el sistema de seguretat. Els seus serrallers fan servir tècniques no destructives per obrir el cotxe de manera segura i ràpida.

Per a aquells que volen enfortir la seguretat del vehicle, Rigau Grup també ofereix serveis d’actualització de sistemes de seguretat. Poden instal·lar sistemes de pany d’alta seguretat, alarmes, sistemes de seguiment GPS i altres dispositius per proporcionar una protecció addicional i total al cotxe.

 

Rigau Grup, el teu millor aliat

 

Quan les claus del cotxe no funcionen, és important comptar amb un servei de serralleria fiable i eficient per resoldre el problema de manera ràpida i efectiva. Rigau Grup és la solució ideal quan et trobes en aquesta situació. La seva experiència en serralleria per a vehicles els permet oferir una àmplia gamma de solucions per abordar qualsevol problema relacionat amb les claus o el sistema de pany del cotxe.

Ja sigui que necessitis un reemplaçament de claus, reparació de claus danyades, programació de claus electròniques o reparació de panys, Rigau Grup té el coneixement i les eines necessàries per fer la feina de manera professional. Els seus serrallers altament capacitats estan familiaritzats amb les últimes tecnologies i tècniques de serralleria per a vehicles, cosa que els permet brindar solucions precises i personalitzades.