Qui som?

Empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència.

Inici 9 L’empresa

Rigau Grup, és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència

A les mans del fundador Joaquim Rigau, que va iniciar la seva activitat l’any 1994 sempre amb l’objectiu d’oferir als seus clients un servei integral i de qualitat de serralleria.

Amb un esperit emprenedor, l’empresa sempre ha anat apostant pel creixement empresarial, obtenint més de 30 anys i una estructura empresarial de 4 botigues pròpies a la ciutat de Girona, una delegació a Figueres i Blanes, així com, una nau central que permet coordinar la logística i 5 tècnics especialitzats en la serralleria de la llar, un tècnic especialitzat en la caixa forta i un altre en la instal·lació de sistemes de seguretat.

Si per una cosa ens caracteritzem a RIGAU és perquè oferim una formació continuada als nostres col·laboradors, així com la possibilitat d’afegir-se en noves futures línies de negoci, oportunitats que ens ofereix el mercat i formar un grup especialista en serralleria per tal de compartir idees i projectes per tal de ser millors professionals.

Missió

La nostra missió és oferir als nostres clients seguretat i protecció en l’exercici de l’excel·lència professional en tots i cadascún dels nostres serveis: serralleria, seguretat i serralleria d’automoció.

Visió

Pel que fa a la nostra visió podem dir que és ser un referent en serralleria, seguretat i electrònica d’automoció a Catalunya.

Valors de l'empresa

Buscant en tot moment l’excel·lència professional, respons(h)abilitat, passió i confiança que ens permet adquirir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Responsabilitat Social Corporativa

Fent referència a aquesta àrea, volem comentar que un 20% del nostre equip està format per tècnics amb alguna discapacitat física provinents de l’empresa MIFAS, que ens ajuden a aportar una altra professionalitat i rigor en cada una de les seves àrees.

RIGAU GRUP ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació, i gràcies al qual ha realitzat un análisis actual i pla estratègic per a donar suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores a la fi del 2020 principis del 2021. Per a això, ha comptat amb el suport del Programa InnoCámaras de la Cambra de Comerç de Girona.

Servei Ocupacio