Portes de seguretat

Instal·lació de portes de seguretat.

Inici 9 Seguretat i protecció 9 Portes de seguretat
Porta de seguretat

Al món actual, la seguretat de la llar i els espais comercials és una prioritat indiscutible. Rigau Grup s’ha destacat com a líder en la fabricació i distribució de portes de seguretat d’alta qualitat. Ens enfocarem en un component essencial del seu catàleg: les portes de seguretat, amb una atenció especial a les portes cuirassades.

Els tipus de portes de seguretat de Rigau Grup són molt més que una simple barrera física. Són la manifestació de la qualitat, la resistència i la innovació a l’àmbit de la seguretat residencial i comercial. Dissenyades per protegir el que més valores, aquestes portes ofereixen una tranquil·litat inigualable.

Portes de seguretat per a particulars i empreses

Portes per a particulars icona

Per a particulars

Portes de seguretat de Grau III i Grau IV

caja fuerte

Per a empreses

Portes de Grau IV i V

Serveis de portes de seguretat

Portes cuirassades

Dins el catàleg de Rigau Grup, les portes cuirassades destaquen com una opció més segura que les portes blindades per a aquells que busquen més protecció. Aquestes portes no només actuen com a barreres físiques, sinó que també són testimonis del compromís de Rigau Grup amb l’excel·lència en seguretat. Es tracta d’una opció per sota de la premium que marquen les portes de seguretat, que busquen la protecció màxima davant de les noves formes de robatori.

La seguretat no hauria de comprometre el vostre pressupost. Rigau Grup s’enorgulleix d’oferir portes cuirassades a preus competitius, brindant als clients accés a la més alta qualitat sense afectar-ne les finances.

La porta d’entrada és la primera línia de defensa de qualsevol espai. Rigau Grup ofereix portes d’entrada de seguretat que combinen elegància i robustesa, assegurant que el primer impacte sigui sempre a favor de la seguretat.

Portes antiokupa

En resposta a la preocupació creixent per l’ocupació il·legal, Rigau Grup ha desenvolupat portes antiokupa que van més enllà de les solucions convencionals. Aquestes portes no només ofereixen resistència a intents d’intrusió, sinó que també incorporen tecnologies avançades per prevenir situacions indesitjades. Una porta antiokupa és una porta dissenyada amb una estructura metàl·lica que dificulta al màxim l’entrada d’okupes o lladres en un habitatge deshabitat. Aquesta estructura reforça l’entrada principal de l’habitatge i acompanya un cilindre de seguretat i dos forrellats dobles.

La versatilitat és una característica distintiva de les portes de seguretat de Rigau Grup. Amb una àmplia gamma d’estils i dissenys, oferim acabat xapa galvanitzada de qualitat DX51D segons la norma europea EN 10346:2015. Aquesta normativa estableix que l’objectiu principal del recobriment no és estètic, sinó que cerca una protecció extra contra l’oxidació de la base d’acer. Així, doncs, es pot triar la porta que s’ajusti perfectament a la seva estètica i necessitats de seguretat, encara que aquest tipus de portes no està recomanat per a habitatges habituals. Per millorar l’estètica, Rigau Grup recomana fer servir una porta de seguretat.

Des de models clàssics fins a les opcions més modernes, Rigau Grup garanteix la màxima seguretat sense sacrificar l’estil.

Entenem que cada espai és únic i requereix un enfocament personalitzat en termes de seguretat. Rigau Grup s’adapta a les necessitats específiques de cada client, proporcionant solucions de seguretat a diverses ubicacions, des de residències particulars fins a espais comercials.
Porta 01 seguretat
Porta 04 seguretat
Porta 02 seguretat
Porta 03 seguretat
Porta 05 seguretat

La teva porta de seguretat amb Rigau Grup

En conclusió, Rigau Grup s’erigeix com a referent en l’àmbit de les portes de seguretat. Amb un compromís infrangible amb la innovació i la qualitat, l’empresa continua sent l’elecció preferida per a aquells que busquen protegir allò que més importa. Descobreix la diferència que fan les nostres portes, transformant la seguretat en una experiència sense concessions.