Serrallers a Begur

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Begur

Serrallers 24h a Begur

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Les garanties del nostre equip de professionals són la fiabilitat, la rapidesa i la comoditat per als clients que ens confien les seves necessitats de serralleria 24h a Begur i rodalia. Oferim les millors opcions per satisfer les necessitats de seguretat dels nostres clients en habitatge habitual i segona residència.

Servei de serralleria a Begur

A Begur, oferim un ampli ventall de serveis de serralleria, incloent-hi l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, així com la instal·lació i reparació de panys de tota mena. També oferim serveis de manteniment per a comunitats i controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, i molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més a més, els nostres clients poden comptar amb el nostre servei d’urgència disponible 24 hores per a qualsevol emergència de serralleria a Begur.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau Grup, disposem de màquines per a la reproducció de tota mena de comandaments de garatge. A més a més, oferim serveis d’instal·lació de receptors perquè els comandaments nous puguin funcionar sense problemes amb qualsevol mena d’aparell.

Duplicat de claus

Els nostres espais disposen de les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicat. Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d’una amb desgast, aconseguint els millors resultats possibles per als nostres clients.

Serralleria d’automoció

Oferim un servei d’urgència de serralleria per a vehicles a Begur. Reproduïm tota mena de claus de cotxe i carcasses, així com serveis de reparació per a panys i claus de vehicles, canvi de polsadors i components elèctrics, entre altres serveis que puguin ser necessaris per a la seguretat del seu vehicle.

Serrallers urgents a Begur

En cas de pèrdua total de les claus del seu cotxe o vehicle, oferim un servei ràpid de 24-48 hores per a la seva reposició.

A més a més, disposem de serveis de reparació per als components electrònics del vehicle, com ara els quadres, els displays del comptador de quilòmetres, les agulles, els motors del compta-revolucions i els marcadors de velocitat, gasolina i temperatura. Amb els nostres serveis, pot estar segur que el seu vehicle estarà en bones mans.

Seguretat i protecció

A Rigau Grup, ens especialitzem en la protecció personal dels nostres clients. Instal·lem sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes, a més d’oferir un servei d’urgència de serralleria a Begur i a tota la província.

Amb els nostres cilindres, escuts i altres sistemes de seguretat, garantim una protecció màxima davant de tècniques sofisticades de robatori com el bumping, impressioning, ganzuament i altres.

A més a més, disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, que són únics en el mercat. Aquests sistemes són capaços de detectar atacs de robatori i alertar immediatament els propietaris, retenint el lladre gràcies als nostres sistemes de protecció de la porta. Amb els nostres serveis de seguretat, pot estar tranquil sabent que està protegit davant qualsevol amenaça.

Portes de seguretat a Begur

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Begur

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers 24h a Begur

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris