Serrallers a Girona

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Contacte 9 Rigau Girona

Serrallers 24h a Girona

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Busques un serraller urgent a Girona? No esperis més i posa’t en contacte amb Rigau serrallers Girona. Els serveis que oferim són:

Serrallers urgents a Girona

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació de panys, manteniment de comunitats, ensinistrament de claus, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques… i tot això amb un servei de serrallers 24 hores a Girona.

Duplicat de comandaments de garatge

Som especialistes i disposem de la majoria de les màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge, també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Serrallería d’automoció

  • També oferim un Servei de serralleria d’automoció on dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics…
  • Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.
  • Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Portes de seguretat a Girona

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Girona

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Rigau Girona vista central
Rigau Girona claus
Rigau Girona nivells de seguretat central
Rigau Girona Caixes Fortes

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Oficines Rigau Girona

Rigau Grup | Oficina Central | Serralleria 24h

Ctra. Santa Coloma, 82 17005 Girona

972 20 20 04 (Oficines centrals i Serralleria 24h)

De dilluns a divendres
09.00h a 13.00h | 15.00h a 19.30h
Dissabte de 09.30h a 13.30h

Rigau Grup | Duplicat de claus

Av. Lluís Pericot, 52 17003 Girona

De dilluns a divendres
09.00ha 13.30h | 16.30h a 20.00h
Dissabte tancat

Rigau Grup | Ferreteria i duplicat de claus

Av. Santa Eugènia, 22 17005 Girona

De dilluns a divendres
09.00h a 13.30h | 16.00h a 20.00h
Dissabte
09.30h a 13.30h

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris