Portes de seguretat per a particulars

Sistemes per protegir la nostra família i els nostres béns davant els atacs dels lladres.
Porta seguretat per a particulars

A Rigau Grup amb més de 30 anys d’experiència donant tota mena de solucions de seguretat, som especialistes en la venda i instal·lació de portes de seguretat. És la primera barrera per tal de protegir la nostra família i els nostres béns davant els atacs dels lladres o delinqüents.

A Rigau Grup tenim un equip de muntatge especialitzat en la instal·lació de portes de seguretat, punt clau per garantir la fermesa i el bon resultat que donen aquests sistemes de seguretat. Durant la nostra trajectòria hem instal·lat més de 2.000 portes amb un grau de satisfacció del client excel·lent i oferint una garantia d’atacs frustrats de gairebé el 100%.

Les portes de seguretat o cuirassades estan dissenyades per oferir un nivell molt superior respecte a les portes blindades o massisses i a un preu molt competitiu.

Principals característiques de les portes de seguretat

Estructura d’acer reforçat

  • Construcció interna amb una estructura d’acer reforçat, que amb el seu entramat de capes i entra capes d’omegues, dificulta i permet resistir els atacs amb palanques, falques d’acer, gats hidràulics…
  • Sistema constructiu de marc, pre-marc i fulla de la porta que ha estat assajat en laboratori.

Nucli d’alta seguretat

  • Sistema de tancament amb bloquejos interns que dificulta els atacs dels bolons mitjançant la palanca o similar.
  • Sistema de bloqueig automàtic en cas de ruptura o extracció del cilindre.
    Bolons i components interiors reforçats per dificultar tota mena d’atacs.
  • Placa de manganès que recobreix tot el pany per la part exterior, dificultant els atacs amb eines elèctriques com el trepant, radial, etc.
  • Escut de seguretat abocardat, amb components interns d’acer, que dificulta l’extracció o ruptura d’aquest.
  • Cilindre de seguretat amb còpia de clau restringida (només poden fer còpies de claus les persones autoritzades) i evita els sistemes d’obertura ràpida com el bumping, impressioning o ganssua, entre d’altres.
Model porta gran particulars

Disseny estètic

  • Les nostres portes ofereixen possibilitats estètiques infinites, ja que ens permeten posar una decoració externa que s’adeqüi a les normes de la comunitat en cas que sigui necessari. A més, la part interna també es pot adaptar al disseny actual de l’habitatge. En cas que es faci malbé algun panell exterior per atacs o bretolades, no és necessari canviar tota la porta, ja que substituint el panel afectat n’hi ha prou.

Portes de seguretat per a habitatges

Els habitatges requereixen una protecció extra, i les nostres portes de seguretat per a habitatges estan dissenyades per complir amb aquesta exigència. A Rigau Grup, entenem que la seguretat no és només una necessitat, sinó una inversió en tranquil·litat a llarg termini.

La preocupació per l’ocupació il·legal d’habitatges és una realitat creixent. Per abordar aquest desafiament, oferim portes antiokupa altament segures. Aquestes portes estan equipades amb tecnologies avançades que protegeixen i dificulten qualsevol intenció d’ocupació il·legal, brindant-te una capa addicional de protecció.

Porta comunitat 01
Porta comunitat 02
Porta comunitat 03
Porta comunitat 04
Porta comunitat 05