Consultoria en seguretat

Servei de consultoria en seguretat.

Inici 9 Seguretat i protecció 9 Servei de consultoria en seguretat

Rigau seguretat com a referent en serralleria a la província de Girona i Barcelona.

A Rigau seguretat com a referent en serralleria a la província de Girona i Barcelona oferim un nou servei de consultoria de seguretat física basada en la prevenció del delicte (CEPTED) . Li oferim un diagnòstic en seguretat per prevenir els robatoris, d’aquesta manera tindrà una visió molt més transversal en seguretat, dividida per capes així com una millor opinió per prendre les millors decisions d’inversió en seguretat per la seva llar, negocio i família.

El nostre informe d’assessoria de seguretat passa per un procés de diagnòstic en el qual destaquem: la importància d’intrusió (el grau de facilitat d’accés a l’habitatge), la construcció, l’entorn i determinant la atractivitat de l’activitat.

En aquest tipus d’anàlisi el que fem és un estudi per capes: de fora cap a dins, per tant observem la seguretat per disseny, la detecció anticipada, la resistència física, la detenció, la verificació i per últim, la protecció.

Rigau nivells de seguretat

El nostre servei es tracta d’un sistema que permet estimar el nivell de possibilitat de patir un robatori a un habitatge o habitatge en el qual es tenen en compte els diferents escenaris i les diferents solucions per tal que això no passi.

A través d’aquest sistema podrem obtenir una major informació i, per tant, augmentar la probabilitat d’èxit en la presa de decisions de compra, relacionades amb tota mena de sistemes de seguretat i que, en conseqüència, ens permetin estar i sentir-nos segurs.
Com a resultat, podem dir que amb el sistema de consultoria de Rigau podrem:

 • Mesurar l’efectivitat dels sistemes de seguretat instal·lats als habitatges.
 • Mesurar l’efectivitat dels sistemes de seguretat instal·lats en habitatges.
 • Investigar els diferents factors de risc que determinen la possibilitat de ser víctima d’un robatori.
 • Desenvolupar un model que ens ajudi a prendre les millors decisions de compra.
Rigau seguretat per al teu habitatge i negoci
Rigau EuroSegur
Rigau Central

Avantatges de contractar el servei consultoria de Rigau

 • Obtens una visió més transversal, ja que es tenen en compte totes les solucions possibles per evitar qualsevol robatori.
 • Es redueix la possibilitat d’intrusió gràcies a la possibilitat de combinar sistemes de forma efectiva .
  Es construeix una protecció efectiva, per tant el lladre obtenir més dificultats a l’hora d’accedir a un espai concret.
 • Projecte d’alta qualitat. Que permet assessorar i dissenyar diferents mesures de protecció a través de quatre fases: avaluació, diagnòstic, tractament i implantació.

Quines responsabilitat tenim?

 • Establir, aplicar i mantenir els procediments de control intern i confidencialitat.
 • Mantenir una política de transparència pel que fa a les tarifes de preus contractació de serveis, atenció de reclamacions i informació tècnica dels productes comercialitzats.
 • Mantenir actualitzats en l’àmbit tècnic i normatiu al personal tècnic-comercial que té vinculació amb l’assessorament dels clients, en productes, solucions i disseny.
 • Garantir i responsabilizar-se d’un procediment òptim i efectiu en la instal·lació dels productes.

A Rigau seguretat com a referent en serralleria a la província de Girona i Barcelona oferim un nou servei de consultoria A RIGAU oferim a tots els nostres clients un autodiagnòstic de la seva seguretat, que els permetrà obtenir totes les simulacions que desitgi i un informe que acreditarà quina seguretat té actualment la seva llar.