Còpia de clau Toyota Lexus

Serveis d’alta qualitat amb especialistes de confiança.

llave

Amb una àmplia experiència en serralleria d’automoció, Rigau Grup ofereix serveis d’alta qualitat amb especialistes de confiança. El duplicat de claus i comandaments per a vehicles Toyota Lexus és un dels serveis especialitzats que més ha augmentat en els darrers anys a la nostra divisió de serralleria d’automoció. Una còpia de clau Toyota Lexus té les seves característiques i com fer aquest duplicat té la seva història.

A Rigau, ens especialitzem en la fabricació de tota mena de claus per a vehicles de la marca Toyota Lexus. Des de les versions més antigues que requereixen una clau física amb espasa metàl·lica per engegar el vehicle, fins a les versions més modernes que funcionen amb tecnologia de proximitat, permetent l’obertura i l’engegada amb la clau a la butxaca.

Com fer una còpia de clau Toyota Lexus?

El procés de duplicar una clau Toyota Lexus pot ser crucial en diverses situacions. A Rigau Grup, el nostre equip d’experts en serralleria d’automoció utilitza tecnologia avançada per fer còpies precises. Des de l’anàlisi de la clau original fins a la programació adequada, us oferim un servei complet i eficient. Un resultat adequat garanteix la màxima comoditat i funcionalitat pels nostres clients, dues de les màximes de la nostra filosofia empresarial.
llave lexus 1
LEX48M2 copia
TOY40M3 copia
LEX48M3 copia
TOY40M2 copia
llave toyota nueva 1

Còpia de clau per al cotxe Toyota Lexus

El teu Toyota Lexus mereix el millor, i a Rigau Grup ens assegurem de brindar-te un servei de còpia de claus que compleix les normes marcades per la casa oficial. Comptem amb els recursos i l’experiència necessaris per garantir que la vostra còpia de clau s’ajusti perfectament a les especificacions del vostre vehicle.

Oferim serveis de substitució de claus en cas de pèrdua total, garantint una solució eficient, ràpida i econòmica. En casos de pèrdua total de les claus d’un vehicle Toyota o Lexus, recórrer al concessionari oficial pot implicar el canvi de tots els panys i mòduls d’immobilitzador, amb un cost substancial d’entre dos i tres mil euros i la durada de reparació del vehicle d’entre 2 i 3 setmanes.

Això no obstant, a Rigau disposem de les capacitats tècniques per a replicar les claus Toyota Lexus sense necessitat de substituir-ne cap mòdul. Això ens permet oferir una solució més ràpida i econòmica, restablint el funcionament del vehicle en només 24 – 48 hores, sense comprometre la seguretat ni la funcionalitat del cotxe.

 

Més enllà del duplicat de claus, a Rigau Grup destaquem com a experts en serralleria d’automoció. El nostre compromís és oferir solucions integrals, incloent-hi el duplicat de comandaments i claus amb tecnologia avançada. Confia en nosaltres per mantenir la seguretat i funcionalitat del teu Toyota Lexus.

Serralleria d’automoció i Rigau Grup

A Rigau Grup estem compromesos amb els serveis de serralleria d’automoció de primera qualitat. Des de duplicats de claus fins a programació avançada de comandaments.

Confia en nosaltres per mantenir la seguretat i la funcionalitat del teu Toyota Lexus, o qualsevol vehicle del nostre catàleg de serveis.