Caixes fortes per a joieries

L’elecció definitiva per a aquells que valoren la protecció dels seus béns.
Inici 9 Caixes fortes 9 Caixes fortes per a joieries
Joieria seguretat

Enfocant-nos a la seguretat de les joieries, les nostres caixes fortes són l’elecció definitiva per a aquells que valoren la protecció dels seus béns. Dissenyades amb els estàndards més alts, les nostres solucions ofereixen una barrera robusta contra qualsevol intent d’accés no autoritzat.

Així com els nostres productes compleixen amb la legislació que imposa mitjans de seguretat al local on s’executa l’activitat de joieria, la principal missió dels nostres productes és primer obstaculitzar i impedir l’accés a l’interior de l’establiment i als objectes de valor guardats allà.
Rigau ofereix diferents sistemes de protecció especials per al sector de les joieries.

Productes recomanats

Armaris atèrmics, armaris de seguretat, caixes fortes homologades, caixes fortes encastables, caixes fortes sèries lleugeres, caixes fortes desmuntables, caixes fortes de nivell VI, cambres cuirassades, reforços per a cambres, plaques d’ancoratge, porta Submostradors Anti-atracament, Vitrines Blindades.

Caixes fortes homologades i d’alta seguretat per a joieries

La nostra gamma de caixes fortes noves homologades està recolzada per certificacions que compleixen i superen les normatives de seguretat. Aquestes caixes fortes no només ofereixen resistència a proves rigoroses, sinó que també incorporen tecnologia d’alta seguretat, proporcionant una doble capa de protecció per a les joies més valuoses per a protegir les riqueses que resideixen al seu interior.

La transparència i la confiança són els pilars del nostre enfocament de servei. Et mantenim informat a cada pas del procés, des de l’avaluació inicial fins a la implementació de solucions. A més, oferim assessorament personalitzat per assegurar-nos que triïs la caixa forta que millor s’adapti a les teves necessitats de seguretat.

Certificacions

Innovació en seguretat per a joieries

A Rigau Grup, abracem la innovació en seguretat. Al món dinàmic de les joieries, la innovació en seguretat és essencial per protegir les riqueses que hi resideixen. La combinació de sistemes de vigilància intel·ligent, seguretat biomètrica, algorismes d’intel·ligència artificial, recintes personalitzats i sensors avançats proporciona un escut integral contra les amenaces modernes. Aquestes innovacions no només asseguren la integritat de les joies, sinó que també reforcen la confiança dels clients, fent de la joieria un espai on l’esplendor i la seguretat convergeixen en harmonia.

Accessibilitat sense compromisos

Creiem que la seguretat no hauria de ser un luxe inabastable. És per això que oferim caixes fortes i sistemes de seguretat homologats a preus competitius, assegurant que joieries de totes les mides puguin invertir en una protecció sòlida. La vostra tranquil·litat no ha d’estar fora del vostre abast.

Assessorament personalitzat en seguretat

Més enllà de ser proveïdors, en som els assessors en seguretat. El nostre equip d’experts està compromès a guiar-lo a través de la selecció, instal·lació i manteniment de la caixa forta i els sistemes de seguretat física, assegurant que s’adapti perfectament a les vostres necessitats específiques.

Rigau Grup: la seva elecció de confiança per a la protecció de joies

A Rigau Grup, ens enorgulleix ser la seva elecció fiable al món de la seguretat. Garantim que les nostres caixes fortes homologades i d’alta seguretat proporcionaran la protecció necessària per a les joies més valuoses. Contacti’ns avui mateix i descobreixi com podem elevar la seguretat de la joieria a nous nivells. La seva tranquil·litat és la nostra prioritat.