Anul·lació
d’immobilitzadors

Actuem a la província de Girona i la Catalunya Central.

Inici 9 Serralleria d’automoció 9 Anul·lació d’immobilitzadors
Anullacio immobilitzador

Anul·lació d’immobilitzadors

El seu vehicle no engega a causa de l’mmobilitzador sistema antirobatori?

A RIGAU el podem ajudar. Podem anul·lar immobilitzadors de gairebé tots els tipus existents al mercat. Li oferim un treball professional i amb total garantia. Som experts en solucionar avaries electròniques de claus i podem anul·lar l’immobilitzador amb total eficàcia.

Aquests sistemes són molt segurs, ja que només es pot engegar el vehicle amb la clau exacte. De no ser així es procedeix a la immobilització del vehicle i no pot engegar el motor. Si ha perdut la clau, n’hauria de comprar una de nova i amb un escàner especial tornar a programar el codi. Si no disposa del codi assignat a la clau quan es va fabricar el cotxe, llavors hauria de comprar la clau i la centraleta del motor, amb la consegüent despesa que això comporta.

L'anul·lació de l'immobilitzador

Amb l’anul·lació de l’immobilitzador del vehicle li podem estalviar aquesta despesa. A més, amb aquest sistema podem adaptar-li centraletes amb idèntic codi al seu vehicle, cosa molt útil si, per qualsevol motiu, hagués de canviar la seva centraleta avariada o malmesa per una de nova.

Els mitjans més avançats

A RIGAU comptem amb els mitjans més avançats i amb les últimes tecnologies per a realitzar l’anul·lació de l’immobilitzador del seu vehicle, ja sigui perquè ha perdut les claus, per una fallada en el sistema o perquè ha de substituir la unitat. Els nostres treballs es realitzen amb total garantia i professionalitat, respectant la legislació vigent.

Treballem l'anul·lació d'immobilitzadors:

A la província de Girona i Catalunya Central de gairebé tots els models i marques de vehicles com Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, etc.