Serrallers a Lloret de Mar

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Contacte 9 Serrallers a Lloret

Serrallers a Lloret de Mar 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

La fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens confien les seves necessitats de serralleria 24h a Lloret de Mar i rodalia són les garanties que oferim. Estem compromesos a proporcionar les millors opcions per satisfer les necessitats de seguretat dels nostres clients.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers urgents a Lloret de Mar

A Lloret de Mar, posem a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma de serveis de serralleria, que inclouen l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, així com la instal·lació i reparació de tota mena de panys.
També oferim serveis de manteniment per a comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus i molls per a portes hidràuliques i electròniques. Els nostres clients poden estar tranquils sabent que el nostre servei d’urgència està disponible les 24 hores per a qualsevol emergència de serralleria a Lloret de Mar.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de les màquines més avançades per a la reproducció de tota classe de comandaments de garatge a Rigau Grup. A més a més, oferim serveis d’Instal·lació de receptors perquè els nous comandaments puguin funcionar sense problemes amb qualsevol classe d’aparell.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per garantir un servei ampli i fiable de duplicat de claus. Podem reproduir tota mena de claus, ja sigui a partir d’una clau original o d’una amb desgast, i sempre amb els millors resultats possibles per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Serralleria d’automoció

A Rigau Grup, disposem d’un servei d’urgència de serralleria especialitzat en vehicles a Lloret de Mar. Realitzem la reproducció de tota mena de claus i carcasses per a cotxes, així com oferim serveis de reparació per a panys i claus de vehicles, canvi de polsadors i altres components elèctrics necessaris per a garantir la seguretat del seu vehicle. Estem disponibles per
atendre qualsevol emergència de serralleria de vehicles a Lloret de Mar i rodalia, amb la finalitat d’oferir als nostres clients la tranquil·litat i seguretat que necessiten.

Si perd les claus del seu vehicle, a Rigau Grup li oferim un servei ràpid de 24-48 hores per reemplaçar-les.

També disposem de serveis de reparació per als components electrònics del seu cotxe o vehicle, com ara quadres, displays del comptador de quilòmetres, agulles, motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina i temperatura. Amb els nostres serveis de qualitat, pot estar segur que el seu vehicle està en bones mans.

Seguretat i protecció

A Rigau Grup, ens centrem en la protecció personalitzada dels nostres clients a través de la instal·lació de sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes, així com un servei d’urgència de serralleria disponible a Lloret de Mar i a tota la província.

Els nostres cilindres, escuts i altres sistemes de seguretat proporcionen una protecció completa contra les tècniques sofisticades de robatori, com el bumping, impressioning i ganzuament.

A més, oferim sistemes de seguretat de detecció anticipada únics en el mercat, que són capaços de detectar atacs de robatoris i alertar immediatament els propietaris, impedint el robatori a través dels nostres sistemes de protecció de la porta. Amb els nostres serveis de seguretat, pot estar segur que està protegit davant de qualsevol amenaça i mantenir la tranquil·litat en tot moment.

Per què contactar amb un serraller a Lloret de Mar?

Un manyà a Lloret de mar pot ser de gran ajuda en situacions on necessites obrir una porta bloquejada o canviar una clau. També podeu oferir serveis de reparació de claus i ajudar a protegir la teva llar o negoci mitjançant la instal·lació de panys d’alta seguretat. En resum, un manyà a Lloret de mar pot assistir-te en qualsevol problema relacionat amb les claus i la seguretat.

Portes de seguretat a Lloret de Mar

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses. També disposem de portes de comunitats, antiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Lloret de Mar

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers d’urgència Lloret de Mar

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Lloret de Mar. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Rigau Grup | Serralleria 24 h, duplicat de claus i serralleria d’automoció

Av. Vidreres, 167 baixos (local 7) 17310 Lloret de Mar

Cita prèvia

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris