Serrallers a Santa Cristina d’Aro

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Santa Cristina d’Aro

Serrallers a Santa Cristina d’Aro 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

A l’abast, tota mena de serveis de serralleria a Santa Cristina d’Aro per resoldre qualsevol imprevist. Disposem d’un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h disponible al municipi de Santa Cristina d’Aro i al Baix Empordà.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers urgents a Santa Cristina d’Aro

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys, manteniment de comunitats, còpies de claus, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques, entre altres. Tot això amb un servei de serralleria d’urgència a Santa Cristina d’Aro disponible 24h els 365 dies de l’any.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de la majoria de les màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. Des de Rigau, també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous per al teu garatge o porta.

Duplicat de claus

Comptem amb les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau original a partir d’una, encara que tingui desgast.

Serralleria d’automoció

També oferim un Servei de serralleria d’automoció urgent a Santa Cristina d’Aro. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre altres elements.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal, instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria d’urgència a Santa Cristina d’Aro i tota la província de Girona.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt de
l’actualitat.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Per què contactar amb un serraller a Santa Cristina d’Aro?

Contactar amb un manyà a Santa Cristina d’Aro pot ser important per diverses raons. En primer lloc, si s’ha perdut la clau de la casa o s’ha quedat a dins, un manyà pot obrir la porta sense causar danys innecessaris al pany oa la porta. A més, si cal canviar el pany per alguna raó, com per exemple, després d’un robatori o per millorar la seguretat, un manyà pot oferir consells i opcions per triar el pany adequat. També pot ser necessari trucar a un manyà si el pany no funciona correctament o si hi ha algun problema amb les claus, com si s’ha trencat una clau dins del pany o si la clau s’ha quedat embussada. En resum, contactar amb un manyà a Santa Cristina d’Aro pot ser útil en diferents situacions relacionades amb la seguretat i l’accés a l’habitatge o el negoci.

Portes de seguretat a Santa Cristina d’Aro

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Santa Cristina d’Aro

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers 24h a Santa Cristina d’Aro

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris