Duplicat de claus

Confia en Rigau per a la teva seguretat.

Inici 9 Claus i comandaments 9 Duplicat de claus i comandaments de proximitat

Especialistes en duplicat de tota mena de claus

Des dels inicis de Rigau Grup ens hem especialitzat a oferir un servei de còpia i/o duplicat, amb els principals objectius de poder solucionar el problema al client realitzant-li la còpia de la clau. Disposem de més de 10.000 models diferents de claus i, sobretot, oferim un serveis de serralleria de qualitat per assegurar que el duplicat surti bé.

Servei de còpia de claus

Que el duplicat surti bé depèn de molts factors, com per exemple, que la clau que ens faci arribar el client funcioni bé, no tingui gaire desgast, etc. Per això a Rigau comptem amb tot el necessari per a donar solucions a tots els nostres clients:
  • Disposem de màquines electròniques que fan la lectura de la clau mitjançant un làser, comparant els talls de la clau existent amb la cota de talls que marca el fabricant i replicant el tall, aconseguint així que la clau sigui original (sense desgast).
  • Treballem amb material de qualitat.
  • Graduem sovint les màquines per tal que el duplicat sigui el més exacte possible.
  • Realitzem un manteniment de la maquinària i fem una revisió i reposició de les freses i lectors.

Duplicat de claus i comandaments de proximitat

Necessites un duplicat de la teva clau de proximitat? Deixa-ho en mans de RIGAU!
Si accedeixes al teu habitatge o lloc de treball amb una clau o comandament de proximitat, des de RIGAU GRUP podem realitzar còpies de claus de proximitat de forma senzilla i ràpida. A més, podràs copiar claus i targetes de moltes marques com: JCM®, AERF®, CELINSA®, ERREKA®,MUTANCODE®, FAAC®, MASTERCODE®, APRIMATIC®…

claus de proximitat

Tipologies de claus

Claus de serreta i seguretat

Disposem de la majoria de claus que hi ha al mercatactualment. Marques com Abus, Abloy, Apecs, Abc, Byp,Cisa, Cvl, Cisa, Citadel, Dass, Dea, Ezcurra, Fth, Fac, Fiam,Fichet, Gardesa, Gu, Ifam, Ikon, Jma, Juwel, Jis, Kaba, Kele,Keso, Keya, Lar, Lock, Mauer, Mcm, Meroni, Mottura,Neiman, Nemef, Nice, Nobo, Orion, Omec, Potent, Sag, Safe,Silca, Tsag, Tesa, Viro, Vip…

Seguretat especial i tubulars

Oferim duplicat de claus de seguretat especial i tubular,tant si es tracta de claus Jis amb doble serreta, Incecarodona, Inceca frontal, Toy de disc, Sidese o Sea 23, entred’altres.

Claus de cotxe

El duplicat de claus de cotxe també és una de lesespecialitats de Rigau. Disposem de les millors màquines electròniques que enspermeten realitzar duplicats de claus amb xip, de targeta,comandaments… fins a claus intel·ligents, entre d’altres.

On fer còpies de claus?

Duplicat de claus a tota la província de Girona

El nostre servei de duplicat de claus està disponible les 24hores del dia, els 365 dies de l’any, brindant cobertura a tota la província de Girona.

Sabem que els imprevistos poden passar en qualsevol moment i que perdre una clau o necessitar una còpia d’emergència pot generar preocupació. Amb Rigau Grup, pots tenir la tranquil·litat que sempre hi serem per ajudar-te en qualsevol situació relacionada amb les teves claus i panys.

La seguretat dels nostres clients és la nostra prioritat. Per això, comptem amb especialistes altament capacitats que utilitzen tecnologia d’avantguarda i tècniques professionals per fer duplicats de claus precisos i fiables. Tant se val el tipus de clau que necessitis duplicar, ja sigui una clau tradicional, una clau de seguretat o una clau d’accés restringit, el nostre equip té l’experiència i els recursos necessaris per oferir-te un servei de qualitat.

El compromís de Rigau Grup amb el territori

A Rigau Grup estem orgullosos d’oferir una cobertura integral a tota la província de Girona. Volem que els nostres clients tinguin la tranquil·litat de comptar amb un dels nostres especialistes en serralleria sempre que ho necessitin. Ja sigui que et trobis a Girona, Figueres, Blanes o qualsevol altra localitat de la província, estarem encantats d’atendre’t i resoldre qualsevol necessitat relacionada amb les claus i panys.

Si necessites duplicar les claus, confia en Rigau Grup. El nostre servei de duplicat de claus està contrastat per més de 30 anys d’experiència, professionalitat i compromís amb la seguretat dels nostres clients. No importa l’hora ni el lloc, hi serem per ajudar-te.

Contacta amb nosaltres i descobreix per què som l’elecció de confiança i de referència en serralleria a la província de Girona.