Serrallers a Llançà

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Llançà

Serrallers a Llançà 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Oferim tota mena de serveis de serralleria a la Vila de Llançà per resoldre les necessitats dels nostres clients per a habitatge habitual o segones residències. Disposem d’un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers d’urgència a Llançà

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació de panys, manteniment de comunitats, ensinistrament de claus, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques…. Amb un servei de serralleria d’urgència a Llançà disponible 24h.

Duplicat de comandaments de garatge

Som especialistes i disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tot tipus de comandaments de garatge, també instal·lem tot tipus de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Serrallería d’automoció

  • També oferim un Servei de serralleria d’automoció urgent a Llançà on dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres.

  • Serrallers a Llançà 24h: Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

  • Reparem els components electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays compta-quilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

  • Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Figueres. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris