Portes per a cumunitat de veïns

són la primera barrera contra intrusos no desitjats.
Inici 9 Seguretat i protecció 9 Portes de seguretat 9 Portes per a comunitats de veïns
Porta comunitat

A les comunitats de veïns, les portes comunitàries tenen un paper crucial en la seguretat i protecció dels residents, ja que són la primera barrera contra intrusos no desitjats.
Una porta de qualitat, resistent i amb un sistema de tancament segur brinda tranquil·litat als residents en saber que les seves llars estan protegides i a més, minimitza les avaries amb la despesa que generen.

Les portes per a comunitat de Rigau Grup compleixen amb els requisits més estrictes sobre mesures de seguretat per evitar intrusions.

Incorporen panys d’alta seguretat amb cilindres incopiables que dificulten l’obertura mitjançant el mètode de la targeta i la palanca. També les equipem amb tancaportes d’alta gamma perquè la porta quedi tancada sense necessitat d’atenció de les persones que circulen.

A més, les nostres portes permeten afegir un control d’accés efectiu i rigorós, ja sigui mitjançant cilindres mecànics, targetes d’accés o claus electròniques, que permeten regular qui i quan entra i surt de la comunitat. Aquest sistema dissuadeix persones no autoritzades i millora la seguretat general.

També adaptem les bústies a les portes.
Consulta el nostre catàleg per a més informació.

Instal·lació de portes de seguretat per a comunitats

La instal·lació de portes de seguretat per a comunitats és un pas essencial en la tranquil·litat i protecció residencial per a moltes famílies. Amb una àmplia experiència en la seguretat d’habitatges i comunitats de veïns, Rigau Grup ofereix solucions a mesura que aborden les necessitats específiques de cada comunitat de veïns.

A Rigau Grup comprenem la importància d’adaptar les solucions de seguretat a les particularitats de cada comunitat. Les nostres portes per a comunitats de veïns són dissenyades i fabricades considerant els més alts estàndards de resistència i durabilitat, prioritzant-ne la funcionalitat.

La instal·lació de portes de seguretat no només protegeix contra intrusions no desitjades, sinó que també serveix com a barrera eficaç davant de possibles ocupacions il·legals. En un context on la seguretat és primordial, les nostres portes antiokupa ofereixen una capa addicional de resguard, assegurant la tranquil·litat dels residents.
Model porta comunitat gris
Model porta de seguretat
Model porta comunitat amb busties
Porta comunitat model negre amb busties