Venda de caixes fortes

Una manera molt pràctica de mantenir els objectes protegits és guardant-los en una caixa forta.
Inici 9 Caixes fortes 9 Noves
caja fuerte ilux design de alta seguridad y personalizable

Caixa forta Ilux Design

En un món on la seguretat i la protecció són essencials, l’adquisició d’una caixa forta es converteix en una elecció sàvia i necessària. A Rigau, ens especialitzem en la venda, assessorament i reparació de caixes de seguretat de tota mena, oferint als nostres clients una solució fiable per guardar documents confidencials, peces de valor i identificacions importants.

Escollir la caixa forta adequada pot semblar complicat, però considerant alguns elements clau, aquesta decisió esdevé més senzilla i efectiva.

Compra la teva nova caixa forta

Les caixes fortes per a la llar estan dissenyades per protegir contra robatoris, incendis i altres riscos. Si busques resguardar objectes insubstituïbles com ara fotos familiars, documents oficials o petits objectes de valor, una caixa forta es presenta com una solució econòmica i de fàcil ús.

La ubicació de la caixa forta és crucial. Pots triar entre models encastables o de superfície, segons les teves preferències i disposició per fer obres a casa. Opta per àrees amb poca llum per mantenir el seu interior discret.

La mida de la caixa forta dependrà del que vulguis protegir. Avalua les teves necessitats i tria en conseqüència per garantir un emmagatzematge adequat.

El nivell de seguretat de la teva nova caixa forta

Considera les mesures de protecció a casa teva, com ara alarmes i videovigilància, per determinar el grau de seguretat necessari a la teva caixa forta.

Si planeges ubicar la caixa en un lloc propens a inundacions o vols protecció contra incendis, tria models resistents a l’aigua o certificats com a ignífugs.

Hi ha panys electrònics i mecànics. L’elecció dependrà de la vostra preferència per la velocitat d’accés i la conveniència.

caja fuerte ilux design de alta seguridad y personalizable

Descobreix la caixa forta ILUX DESIGN de Rigau

A la nostra recerca constant per oferir productes d’alta qualitat i de disseny presentem la línia ILUX DESIGN. Aquestes caixes fortes destaquen per la combinació perfecta de qualitat, funcionalitat, seguretat i elegància. Totalment personalitzables en acabats i accessoris de l’interior a l’exterior per satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients.

 

  • Més de 20 acabats disponibles.
  • Combinació electrònica amb programació d’obertura amb retard.
  • Interior totalment personalitzable.
  • Acabats de luxe.
  • Varietat d’accessoris interiors, des de carregadors USB fins a càrrega de rellotges automàtics.
  • Il·luminació LED controlada per sensors òptics.
  • Màxima seguretat complint normatives UNE EN-11-43-1 en graus III i IV.
Si busques una solució d’alta gamma que garanteixi exclusivitat, funcionalitat i seguretat, la Caixa Forta ILUX DESIGN és l’elecció perfecta. També disposem de caixes fortes d’ocasió per a completar una oferta disponible per a tots els públics.