Caixes noves

Una manera molt pràctica de mantenir els objectes protegits és guardant-los en una caixa forta.

Inici 9 Caixes fortes 9 Noves

Caixes forta Ilux Design

Caixes noves

Especialistes en la venda, assessorament i reparació de caixes de seguretat de tota mena:

 • Tots tenim sempre algun document confidencial, alguna peça de valor o identificacions que volem mantenir lluny de l’abast d’estranys.

 • Una manera molt pràctica de mantenir aquests objectes protegits és guardant-los en una caixa forta.

 • Al mercat hi ha molts models i amb diferents preus, però com podem triar la caixa forta idònia per a nosaltres?

Què haig de tenir en compte?

Escollir una caixa forta és una tasca fàcil si tenim en compte una sèrie d’elements. Elements que són importants al moment de prendre una decisió sobre quina caixa és la més adequada per a les nostres necessitats. Si vols protegir objectes impossibles de reemplaçar com les  fotos de família, documents oficials, passaports o objectes petits de valor, mentre les conserves amb tu, una caixa forta pot ser una solució realment econòmica i de fàcil utilització.

 • Quin ús tindrà? Moltes de les caixes fortes per a la llar estan fabricades per protegir el seu contingut de robatoris, incendis, etc. Algunes també brinden resistència a la humitat i a les inundacions, no sent gaire habituals aquest tipus de caixes.
 • On s’ubicarà? Si no t’importa fer una obra senzilla a casa, opta per triar una caixa forta d’encastar. En cas que no vulguis, escull una de superfície i busca un bon lloc on amagar-la. El millor és amagar-la en una àrea amb poca llum perquè, en obrir-la, no es vegi el seu interior clarament.
 • Quina mida tindrà? Segons el que vulguis protegir, dependrà la mida de la caixa forta que requereixis.
 • Quin nivell de seguretat necessites? Si tens a casa mesures de protecció, com ara alarmes, videovigilància, etc., no necessitaràs una caixa d’alta seguretat. Així que tria el grau de protecció apropiat en funció dels diferents mètodes de seguretat que tinguis a casa teva.
 • Quina resistència tindrà la caixa? Si penses ubicar la caixa forta en un lloc que pogués veure’s afectat per una canonada trencada o una inundació, escull una que sigui resistent a l’aigua. Igualment, si vols protegir els teus objectes més valuosos d’incendis, les caixes ignífugues certificades són perfectes per fer-ho. Decideix-te per una o altra segons allò que vulguis protegir, ja que uns elements resisteixen millor la calor que altres.
 • Quin sistema d’obertura? Hi ha tipus de panys que et permetran estalviar més temps: L’electrònica i la mecànica; la primera s’activa mitjançant una clau numèrica a un teclat. En funcionar amb piles, és recomanable que inclogui una tècnica addicional d’obertura, com una clau o una altra connexió elèctrica, a més, és de fàcil accés i ràpida. En canvi, el segon tipus s’obre i tanca manualment i pot ser amb clau, de combinacions numèriques o ambdues, pot ser més treballós i més lent l’accés al seu interior.

Caixa forta ILUX DESIGN

Ideal per a joieries, particulars o empreses, a RIGAU hem incorporat una nova línia de caixes fortes especifica per guardar-hi tota mena de joies, documents i accessoris de valor.

Les caixes fortes ILUX DESIGN són considerades un producte d’alta gamma, donat que són la combinació perfecta entre qualitat, funcionalitat i seguretat. Línies sòbries, infinitat d’acabats i possibilitats que dintre de les seves funcions decoratives el fan un objecte perfecte per protegir allò de més valor.

El punt fort d’aquestes caixes fortes és que combina materials com l’or, la plata o l’acer i se sotmet a un procés de pintura que abraça diferents etapes i que acaba donant un acabat exterior relluent.

A continuació adjuntem les característiques:

 • Més de 20 acabats disponibles per l’exterior de la Caixa.

 • Combinació electrònica amb possibilitat de programació d’obertura amb retard.

 • Interior totalment personalitzable.

 • Acabats de luxe.

 • Disposa d’una gran varietat d’accessoris interiors: des de carregadors d’USB fins a càrrega de rellotges automàtics.

 • Il·luminació LED controlada per sensors òptics.

 • Màxima seguretat. Compleix els requisits més exigents contemplats a la normativa UNE EN-11-43 – 1 en graus III i IV.

 • T’interessa? Apropa’t al nostre showroom i visualitza la nova Caixa forta ILUX DESIGN en directe!