Caixes fortes a Girona

Serveis de caixes fortes

Inici 9 Caixes fortes 9 Caixes fortes a Girona

A Girona, Rigau Grup s’erigeix com un referent en solucions de seguretat, destacant especialment per la seva àmplia gamma de caixes fortes dissenyades per protegir allò que més valorem. Amb dècades d’experiència al sector, Rigau Grup s’ha guanyat la confiança de clients exigents, consolidant-se com una empresa líder a la província de Girona.

Rigau Grup i el seu compromís amb la qualitat

Les caixes fortes de Rigau Grup són sinònim de qualitat i resistència. Cada producte ha estat acuradament seleccionat i dissenyat per complir els estàndards més exigents del mercat. L’empresa s’enorgulleix d’oferir solucions de seguretat que no només compleixen amb les expectatives, sinó que les superen, brindant als clients la tranquil·litat que només una protecció sòlida pot proporcionar.

Amb una àmplia varietat de mides, models i característiques, Rigau Grup garanteix que cada client trobi la caixa forta perfecta per a les necessitats específiques. Des d’opcions més compactes ideals per a llars fins a models de més capacitat dissenyats per a empreses, l’empresa s’adapta a la diversitat de requisits de seguretat.

Assessorament personalitzat per a caixes fortes a Girona

El compromís de Rigau Grup va més enllà d’oferir productes excepcionals. El vostre equip d’experts en seguretat està disponible per proporcionar assessorament personalitzat, assegurant-vos que cada client esculli la caixa forta que millor s’adapti a les seves necessitats i pressupost.

Amb una sòlida presència a Girona, Rigau Grup ha aconseguit expandir el seu abast al llarg dels anys, atenent clients no només a la província, sinó també a regions circumdants. L’empresa s’enorgulleix de ser reconeguda pel seu compromís amb la satisfacció del client i la capacitat per brindar solucions de seguretat fiables.

A Rigau Grup, la seguretat és la nostra prioritat, i les nostres caixes fortes a Girona són la tria fiable per protegir allò que més valorem. Descobreixi la tranquil·litat que brinden les nostres solucions de seguretat líders al mercat.

Oficines Rigau Girona

Rigau Grup | Oficina Central | Serralleria 24h

Ctra. Santa Coloma, 82 17005 Girona

972 20 20 04 (Oficines centrals i Serralleria 24h)

De dilluns a divendres
09.00h a 13.00h | 15.00h a 19.30h
Dissabte de 09.30h a 13.30h

Rigau Grup | Duplicat de claus

Av. Lluís Pericot, 52 17003 Girona

De dilluns a divendres
09.00ha 13.30h | 16.30h a 20.00h
Dissabte tancat

Rigau Grup | Ferreteria i duplicat de claus

Av. Santa Eugènia, 22 17005 Girona

De dilluns a divendres
09.00h a 13.30h | 16.00h a 20.00h
Dissabte
09.30h a 13.30h

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris