Com obrir un Mercedes amb les claus dins

16 maig, 2023

No pots obrir el teu Mercedes? T’expliquem els motius més freqüents, com prevenir-ho i possibles solucions per obrir un Mercedes amb les claus dins.

Sí, pot passar. Deixar-te les claus dins del teu cotxe és possible i t’expliquem les millors solucions sobre com obrir un Mercedes amb les claus a dins. Quan et veus obligat a frenar la teva dinàmica del dia a dia a causa d’una distracció, el més important és saber què fer i a qui acudir per minimitzar la despesa i les molèsties derivades d’aquesta distracció. A tothom li ha passat alguna vegada: deixar-se les claus del cotxe o perdre-les, però també pot passar que te les deixis dins del vehicle. La qüestió és saber com obrir un Mercedes amb les claus a dins. T’ho expliquem.

 

 

Pany Mercedes

Sí, pot passar. Deixar-te les claus dins del teu cotxe és possible i t’expliquem les millors solucions sobre com obrir un Mercedes amb les claus a dins. Quan et veus obligat a frenar la teva dinàmica del dia a dia a causa d’una distracció, el més important és saber què fer i a qui acudir per minimitzar la despesa i les molèsties derivades d’aquesta distracció. A tothom li ha passat alguna vegada: deixar-se les claus del cotxe o perdre-les, però també pot passar que te les deixis dins del vehicle. La qüestió és saber com obrir un Mercedes amb les claus a dins. T’ho expliquem.

 

Per què no puc obrir el meu Mercedes?

Els cotxes cada cop compten amb més sistemes de seguretat integrada contra possibles robatoris o furts, una problemàtica que ha incentivat el desenvolupament i la sofisticació dels mecanismes de serralleria de l’automoció en els últims anys. En el cas concret de Mercedes Benz, la marca utilitza una configuració particular de senyals infrarojos i de ràdio, i transmet els codis de les claus electròniques fins al vehicle. Amb els diferents botons de bloqueig i desbloqueig, s’envien aquests senyals des de la clau electrònica fins al cotxe, propiciant-ne l’obertura o el tancament.

 

Tot i així, els mètodes electrònics poden fallar i el clauer compta amb una clau tradicional o mecànica per poder accedir dins del vehicle en cas que el remot no funcioni correctament. Una situació que es pot donar de forma habitual pel caràcter tecnològic i les possibles fallades que se’n deriven. Aquesta clau s’introdueix en un pany ocult al tirador del Mercedes, que serveix, en cas de necessitat, per poder accedir a l’interior del vehicle, però no per posar-lo en marxa.

 

La marca va deixar d’utilitzar interruptors d’encesa mecànica o d’encesa manual, passant a utilitzar exclusivament les arrencades electròniques. Així, en cas de problemes amb la clau electrònica, l’usuari podrà accedir al vehicle de forma manual, però en cap cas arrancar el Mercedes.

 

Per què pot fallar el comandament?

Les avaries més comunes dels comandaments de les claus Mercedes són:

 

Desgast o avaria dels interruptors o switch. Això fa que apretant sobre el botó d’obrir aquest no doni el senyal d’obertura; aquesta avaria té una solució molt senzilla i econòmica com canviar-los, això si has de disposar de les eines específiques i necessàries per realitzar les soldadures de precisió.

 

Desgast o ruptura de la botonera de la clau Mercedes. A Rigau també oferim una solució molt econòmica, canviar la carcassa, aprofitant la part del circuit intern i canviant la funda, quedant la clau aparentment com nova.

 

Freqüència no correcte. En alguna ocasió per avaria del xip intern, la clau o el comandament fa llum com si el funcionament fos correcte, però en realitat, la clau no dóna la freqüència correcta, 434 MHz. A Rigau podem reparar aquesta avaria substituint un microxip intern o reparant el mal estat de les soldadures.

 

Solucions molt econòmiques davant la solució que et dóna el concessionari oficial, que és la de fer una clau i un comandament nou.

 

Per què no engega la meva clau Mercedes?

Per engegar el cotxe Mercedes, una vegada introduïm la clau, aquesta llença una llum infraroja amb un codi encriptat, l’EZS (clausor) rep aquest codi encriptat, comprova si coincideix amb el codi memoritzat i permet l’obertura del bloqueig.

 

Les avaries més comunes perquè la clau Mercedes no engega són:

 

Ruptura de l’infraroig. En aquest cas amb la soldadura de precisió substituïm aquest infraroig allargant la vida d’aquesta clau

 

Corrupció del senyal dinfraroigEn aquest cas a Rigau serrallers també tenim una solució econòmica envers fer una clau nova, es tracta de canviar una peça interna que és la que transmet el senyal encriptat.

 

Així pots obrir un Mercedes amb les claus dins

Prevenció per obrir el teu Mercedes

Una de les fórmules més eficaces davant d’aquests problemes és la prevenció, com sempre insistim des de Rigau. La millor manera de solucionar el problema és, anteriorment, disposar d’un duplicat de la clau i guardat a casa, a la feina o en un lloc habitual i segur del nostre dia a dia. D’aquesta manera, podem solucionar eficaçment com obrir un Mercedes amb les claus dins.

 

I si no tinc un duplicat per obrir el meu Mercedes?

A Rigau som especialistes en serralleria de l’automoció, amb gairebé tres dècades d’experiència al sector. L’empresa compta amb un equip de professionals capaç dabastar lobertura de cotxes 24h, especialistes en obertura de tot tipus de vehicles, fins i tot de gamma alta.

 

Un expert serraller de Rigau es desplaça fins al lloc on estigui estacionat el vehicle per poder obrir-lo, arrencar-lo i solucionar el problema amb la màxima celeritat possible. A més, l’empresa compta amb una promoció especial pel que fa als duplicats de claus de la marca alemanya.

 

Fins al 31/03/2023, els duplicats de claus de Mercedes-Benz tindran un 20% de descompte.

 

Ensenyant aquest bloc a la botiga o taller, o bé la newsletter relacionada o la publicació a les xarxes de Rigau, s’aplicarà el descompte al duplicat de la teva clau Mercedes-Benz.

 

A més, a Rigau oferim una solució integral de qualsevol problema que pugui tenir amb el pany, la clau, el xip o el comandament del seu vehicle en un ampli llistat de marques i fabricants.