Els millors dispositius de seguretat per a portes

21 març, 2023

No sempre som a casa. Les agendes, obligacions i compromisos ens aparten de la calor casolana durant la setmana, juntament amb les escapades de dissabte i diumenge que mereixem després d’uns dies ardus. Quan no hi som, pot passar qualsevol cosa, però és responsabilitat nostra intentar prevenir qualsevol tipus de visita inesperada o intent de robatori a casa nostra. L’objectiu és no posar-ho fàcil al lladre, i fins i tot dissuadir-lo abans d’intentar-ho ni tan sols. Per on vol entrar un lladre? Evidentment, per la porta. Quins són els millors dispositius de seguretat per a portes? T’ho expliquem a continuació.

En cas que no hi hagi ningú dins de casa o de la nostra oficina, el dany seria material únicament. El problema ve, també, en la situació en què el propietari estigui dins del domicili. En aquest cas, la gravetat i el risc passen a grans, ja que es troba en dubte la integritat de la persona davant de l’intrús exterior. Per això, és fonamental plantejar bé quina és la situació envers un dels principals punts febles d’un habitatge com és la porta. Un bon assessorament i anàlisi ens deixaran opcions per poder ajustar els millors dispositius de seguretat per a portes segons les necessitats dels usuaris.

Rigau MARTA Post

 

Què pot tenir la meva porta de seguretat?

 

A Rigau, som especialistes en l’assessorament, instal·lació i adequació de les portes als millors sistemes i dispositius de seguretat. Amb gairebé tres dècades de trajectòria, les novetats del mercat, la innovació i el compromís amb l’avantguarda deixen una proposta completament actualitzada als perills i els riscos actuals. Evolucionar i anticipar-se sempre han estat dos dels valors fonamentals dels catàlegs d’oferta de Rigau, on es poden trobar, actualment, fins a cinc rangs diferents, segons com equipem la nostra porta de seguretat.

El primer rang el compon la Sèrie 3.0, garantint la tranquil·litat de sentir-se segur a casa seva. Aquesta porta compta, en la versió Smart, amb Anti intrusió DUO, butró radial i FB2 antibala; entre omegues addicionals per augmentar els nervis de tall, farcit de composit anti tall per serra de sabre o radial, versió C12 bulons de tancament disposats (2+4+4+2).

També compta amb tots els bulons d’acer massís cimentat, doble escut cuirassat abocardat EN 1906 classe 4, pany seguretat EN 12209 classe 7 i premarc cuirassat en diferents tipus d’instal·lació.

 

El següent nivell de la meva porta de seguretat

 

La sèrie següent, la 4.0, ofereix una porta de molt alta resistència a l’atac. Els intents de robatori amb un nivell de risc alt són duts a terme per lladres experimentats que utilitzen eines de tot tipus amb perícia i estan disposats a assumir riscos, invertint el temps i el soroll necessari per aconseguir l’èxit en l’intent de robatori.

 

A la seva versió Smart, des de Rigau oferim una porta que compta amb antiintrusió DUO, butró radial i FB2 antibala; entre omegues addicionals per augmentar els nervis de tall; farcit de composit anti tall per serra de sabre o radial; versió C12 bulons de tancament disposats (2+4+4+2). A més, també, tots els bulons d’acer massís cimentat, doble escut cuirassat abocardat EN 1906 classe 4; pany seguretat EN 12209 classe 7 i premarc cuirassat a per diferents tipus d’instal·lació.

 

 

La protecció total de la teva porta de seguretat

La gamma més completa ve marcada per la Sèrie 5.0, la màxima expressió en la protecció de la llar i els negocis. La resposta total a la seguretat està equipada amb marc d’acer, doble blindatge exterior/interior, perfileria d’alumini i cinc perns.

També compta amb reforços perimetrals, pany alta seguretat, xapa de manganès 2 mm, dos forrellats dobles davanters massissos i paravents.

Una recomanació de Rigau per comptar amb els millors dispositius de seguretat per a portes.