He perdut les claus del cotxe i no en tinc còpia. Què faig?

16 maig, 2023

Què fer en cas de perdre les claus del cotxe. En aquest article expliquem què fer en cas de perdre les claus del cotxe, tant si se’n disposa d’una còpia com si no, i les solucions que ofereix Rigau.

Quant costa un duplicat de claus?

Sol·licitar un duplicat de la clau del teu cotxe a la marca d’origen, sol costar entre 130 i 350 euros, segons la marca, el model i el tipus de clau.

Per fer-ne una còpia, necessitaràs la clau de recanvi que permetrà fer el duplicat; tanmateix, els concessionaris oficials han de demanar la clau a fàbrica i després codificar-la al vehicle. Això vol dir que el temps dʼespera serà dʼuns dies. A més, si has perdut les dues claus, per protocol poden trigar dues setmanes a realitzar la còpia.

En canvi, a Rigau, en poques hores (de vegades fins i tot en menys d’una) podem solucionar el problema i fer un duplicat de la clau; fins i tot en el cas de pèrdua total, en 24 o 48 hores.

Duplicat clau Honda

Duplicat de claus barat i ràpid

El caràcter competitiu de Rigau representa una solució ideal en cas de perdre les claus del cotxe. Un duplicat pot trigar menys d’una hora.

Pel que fa a la forquilla de preus, solen aproximar-se entre els 65 i 200 € depenent de la marca, model i tipus de clau.

Podem dur a terme duplicats de tota mena de claus i de gairebé totes les marques (Mercedes-Benz, BMW, Audi, Peugeot, Seat, Volkswagen, etc.) gràcies als equips especialitzats i professionals de Rigau.

Com hem comentat altres ocasions, podem duplicar claus de BMW i Mini a través de dos sistemes diferents: centraleta electrònica o propi vehicle (segons l’any de fabricació).

Fins al 31/03/2022, els duplicats de claus de Mercedes-Benz tindran un 20% de descompte.

Ensenyant aquest blog a la botiga o taller, o bé la newsletter relacionada o la publicació a les xarxes de Rigau, s’aplicarà el descompte al duplicat de la teva clau Mercedes-Benz.

Duplicat clau BMW

Pèrdua de claus de cotxe: solució

En cas de pèrdua total de claus, a Rigau oferim servei 24h els 365 dies de l’any.

Els nostres professionals ofereixen solucions en la localització del vehicle, desplaçant-nos fins on estigui estacionat, duent a terme una obertura a partir del pany i creant una nova clau amb el mateix codi electrònic i codificació.

Altres serveis d’automoció

Si detectes alguna anomalia al teu vehicle (la clau no gira, no fa contacte, etc.) recorda que també som especialistes en els problemes derivats de l’electrònica dels vehicles (mòduls FRMEZSELV, displays, etc.).

Així doncs, si necessites un duplicat de claus, les has perdut o detectes algún error de electrónica, a Rigau podem solucionar el problema amb garantia d’èxit. Una resposta competitiva, econòmica i ràpida perquè perdre les claus del cotxe sigui una anècdota d’un dia qualsevol.