Sistema Bluequotient ¿Qué es y cómo funciona?

17 nov., 2020

El sistema Bluequotient o BQ, és un nou sistema de detecció anticipada davant un intent de robatori que permet augmentar el temps que empra el lladre per a robar en un domicili i reduir el temps d’actuació en el lloc del delicte. Descobreix-ho!

Sistema Bluequotient: Què és i com funciona?

El sistema Bluequotient o BQ, és un nou sistema de detecció anticipada davant un intent de robatori que permet, d’una banda, augmentar el temps que empra el lladre per a robar en un domicili i, per un altre, reduir el temps d’actuació en el lloc del delicte per la rapidesa en el sistema d’alarma, de dotze segons. Vols saber més? Segueix llegint!

El sistema Bluequotient és un escut de seguretat amb detecció anticipada de robatori. La tecnologia BQ consta d’una membrana marc que es fabrica com a principi actiu amb la intenció de ser instal·lada mitjançant adhesiu d’alta resistència al bastidor d’una porta o finestra. D’aquesta manera, la seva tecnologia ens permet adherir-ho a aquestes d’una manera senzilla i poc invasiva, evolucionant la protecció física en retenció activa. El procés seria el següent:

Funcionamiento Bluequotient

El circuit flexible en forma de membrana marc, pot generar una alarma en cas de trencament d’una de les pistes del circuit per palanquejament, per contacte metàl·lic sobre dos de les pistes, per la pressió sobre algun dels polsadors situats cada 4 cm, o per la tècnica d’habilitat.

La membrana escut, està dissenyada per a detectar mitjançant un contacte sec, l’intent d’atac sobre el sistema de tancament de la porta que estigui sent atacada amb eina manual o elèctrica.

En el cas de les finestres, existeix un avís d’alarma sense fil en forçar la persiana. La seva estructura d’acer amb ganxos metàl·lics bloqueja la pujada de la persiana des de l’exterior de l’habitatge i té la capacitat de detectar l’atac i comunicar-lo immediatament al sistema d’alarma.

El sistema BQ consta d’unes capes de protecció de l’escut de seguretat. D’una banda, la detecció anticipada, que aporta dissuasió i comunicació anticipada, d’altra banda, el cos, que aporta resistència davant la tracció i conjumina la fortalesa de tots els components de l’escut, d’altra banda, el rotor, que protegeix l’entrada de clau del cilindre i, finalment, la seva capa envolupant aporta resistència davant el palanquejament i cisallament.

A més, el sistema BQ utilitza una comunicació sense fil amb el sistema d’alarma. L’alarma genera un SMS i/o anomenada fins a 5 telèfons i té aviso SMS de càrrega baixa de bateries. Existeixen diversos kits BQ que s’adapten a la necessitat de cada usuari, ja que els escuts de seguretat intel·ligent no inclouen l’electrònica de comunicació amb el sistema d’alarma pel fet que poden actuar mitjançant diferents sistemes. A més, existeixen diversos actuadors addicionals, com a càmeres de seguretat, sirenes, focus de jardí i relé sense fil.

Vols més informació per a veure com el sistema BQ podria protegir la teva casa? Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís!