Què fer si la clau del teu vehicle no funciona?

2 abr., 2020

Què fer si la clau del teu vehicle no funciona?

La clau del teu cotxe ha passat de ser un simple accessori a ser un element vital per poder accedir i arrancar al teu vehicle.

Sembla mentida els maldecaps que ens pot ocasionar que el comandament no funcioni i no tenir a mà, una clau de recanvi.

Segur que més d’una vegada has dit la frase: El comandament del cotxe no funciona! Però… t’has preguntat mai perquè passa? O fins i tot, quantes vegades se t’han caigut les claus al terra durant el dia?

Quant les treus de la bossa de mà, quan vas carregat o amb presses, quan li fas algun cop sense voler…

Clau de

Tot aquests poden ser motius suficients perquè la clau del teu cotxe deixi de funcionar, fent que la nostra comoditat es pugui veure alterada pel fet de no poder desenvolupar les tasques que habitualment realitzem.

És per això que avui t’expliquem algunes raons per les quals la clau del teu vehicle pot deixar de funcionar.

 

1.- Les piles del comandament a distància del cotxe estan descarregades.

Les piles són la font principal d’energia dels comandaments a distància, i tot i tenir una llarga vida útil sovint es descarreguen i poden ocasionar problemes alhora d’accedir al vehicle.

 

2.- El transmissor o receptor està danyat.

Els comandaments del cotxe funcionen intercanviant senyals amb un receptor, i aquestes senyals van des del bloqueig de la porta fins arrancar el motor.

En el cas que el transmissor estigués danyat, no es podria interactuar correctament amb el receptor del vehicle i per tant deixaria de fer totes aquestes funcions. Aquests danys són força difícils de reparar és per això que és important que en cas que passi hauràs de dur-ho a un professional en serralleria d’automoció com és RIGAU.

 

3.- La clau del cotxe està de sincronitzada.

Els comandaments a distància necessiten d’una certa programació per poder exercir les seves funcions. I a vegades, la connexió entre la clau i el vehicle es perd, per això és necessari que es torni a programar perquè torni a la seva funcionalitat.

 

4.- La clau del cotxe amb comandament a distància és defectuosa

Hem de considerar que si la mecànica interna del teu comandament està danyada aquest no funcionarà correctament. Els polsadors de la clau del teu vehicle es solen danyar amb el pas del temps, així com la carcassa en qüestió, però a vegades, substituint la carcassa per una de nova, i reparant els botons interiors en tenim suficient per deixar el comandament com nou i que torni a funcionar sense la necessitat de comprar-ne un de nou.

Recorda, a RIGAU som especialistes en molts camps, però una de les nostres especialitats és la serralleria d’automoció, és per això que posem tots els nostres esforços i tècniques en resoldre tots els problemes electrònics que puguis tenir amb el teu vehicle.