El nou laboratori electronic de Rigau!

7 febr., 2020

Una nova àrea dins el sector de la serralleria d’automoció pensada en oferir les solucions més adients, ràpides i econòmiques als clients.

El nou laboratori electrònic

Nou laboratori electronic Rigau

Amb molta il·lusió engeguem un nou projecte que estem ben segurs que donarà molt que parlar: El nou laboratori electrònic!

Aquesta nova àrea que hem incorporat a l’empresa té com a objectiu donar un servei més especialitzat als nostres clients en el sector de la serralleria d’automoció, sempre pensat en oferir-los les solucions més adients, ràpides i econòmiques. Avui dia, són poques les empreses aquí a Girona que ofereixen aquest servei tan especialitzat, és per això que a Rigau vam considerar que era oportunitat perfecte per fer un pas endavant.

En quant a les diferents serveis que cobrirem des del laboratori electrònic podem dir que es resumeixen en aquests punts:

 

  • Els indicadors no funcionen.
  • Les llums interiors i exteriors del vehicle no funcionen.
  • No funcionen els pujavidres.
  • El mòdul FRM no té comunicació.
  • S’ha perdut la programació interna.
  • Es descarrega la bateria del vehicle.

Cert és, que el tema de l’electrònica està molt a l’ordre del dia és per aquest motiu que a través del laboratori electrònic innovem constantment per tal de donar un servei integral als nostres clients i poder resoldre tot tipus d’incidències que puguin sorgir al moment. Sovint ens trobem amb clients que ens comenten que el seu vehicle no engega pel simple fet que la clau no funciona, pot ser cert, no diem que no, però des de Rigau anem un pas més enllà per trobar l’origen real del problema i en molts casos ens trobem que és la centraleta de motor que no està donant bé l’ordre d’engegar el cotxe o a vegades, que falla el contacte.

En resum, podem dir que RIGAU fa un pas més enllà en l’àrea de serralleria d’automoció! I recorda, per qualsevol incidència electrònica amb el teu vehicle… RIGAU!