Problemes amb les claus del cotxe i comandaments

28 març, 2022

Si esteu experimentant problemes amb les claus del vostre cotxe o amb el comandament a distància, és important que acudiu a un professional de la serralleria d’automoció.

Desgast de la carcassa o dels botons del comandament, desgast de la bateria o pila o algun problema amb l’electrònica interna que pot fer que les funcions no acabin d’anar correctament. Per això avui presentem els serveis que Rigau ofereix de sarralleria d’automoció, en l’àmbit de claus i comandaments de cotxe.

 

Claus del

Quan es fa malbé la clau del nostre cotxe o deixa de funcionar, moltes vegades es pot reparar sense haver d’invertir en una de nova, estalviant temps i costos.

Cal aclarir, que la carcassa de la clau d’un vehicle és plàstic exterior i que el xip i el circuit electrònic haurien de continuar funcionant sense problemes. Per tant, si es tracta de la part exterior, realitzem reparacions d’una àmplia gamma de carcasses i botoneres per a la majoria de vehicles i aconseguir una clau amb un aspecte totalment nou.

Una carcassa deteriorada o trencada no suposa haver d’invertir en un comandament nou, i per això el cost és més econòmic i el temps invertit és menor.

Si, per altra banda, el comandament deixa de respondre a les ordres d’obertura i tancament, llavors sí que es tractaria d’un problema dels botons interiors sigui per deteriorament o perquè estiguin trencats. Si la situació és aquesta, a Rigau disposem d’una àmplia varietat de botons per a comandaments i oferim la solució adequada per a cada cas.

També fem reparacions dels circuits elèctrics, xips i comandaments intel·ligents en cas que aquests deixin de funcionar per qualsevol raó: comandaments que tenen la pila esgotada, comandaments que s’han desprogramat i necessiten sincronitzar-se de nou, comandaments que realment tenen algun error intern i fins i tot comandaments que han intentat ser reparats per persones sense experiència que els hi han causat problemes més importants.

En la majoria de casos els comandaments tenen reparació, tant se val que els falti algun component o que presenti danys considerables. Les targetes de Renault són molt propenses a donar aquest tipus d’errors a causa del trencament de les soldadures internes per culpa dels cops i de portar-les a les butxaques sense cura. En la majoria dels casos a causa de tenir en mal estat les botoneres es fan malbé els polsadors interns provocant que el comandament deixi de funcionar correctament.

En cas de tenir una targeta Renault, recorda que aquest mes de març i durant tot abril, els duplicats d’aquest tipus de claus tenen un 10% de descompte.

Targeta Reanult

També us deixem algunes preguntes que ens han fet amb relació als comandaments de vehicles:

“El comandament funciona, però no s’obren totes les portes”

Aquest cas és molt comú i pot semblar que el problema és del comandament, però no és així, el problema el presenta la porta, que no acciona el tancament d’aquesta. Així doncs, el problema és del tancament centralitzat i et recomanem visitar el nostre servei d’automoció perquè puguin reparar-ho.

“La clau s’ha mullat i ha deixat de funcionar”

Un problema molt comú a l’estiu quan els nostres clients comencen a visitar la platja, les piscines… i fins i tot algunes passen per la rentadora… Si ens adonem a temps hem de treure la bateria i deixar assecar el circuit uns dies o eixugar-lo a mà i treure la humitat, amb una mica de sort no haurà patit danys i continuarà funcionant amb normalitat, però si ens hem adonat tard el circuit estarà sulfatat i requerirà reparació per part nostra. En molts casos és reparable, però lamentablement no en el 100%, ja que si s’ha mullat amb aigua salada probablement el circuit estigui deteriorat per culpa de la sal i altres components corrosius.