Duplicat de claus: Mercedes, BMW i MINI

18 gen., 2021

En moments de pànic, les preguntes que més ens solem fer són: On està el mòbil? I on he posat les claus del cotxe? Avui t’expliquem perquè necessites un duplicat de claus del teu: Mercedes, BMW i Mini.

DUPLICAT DE CLAUS: MERCEDES, BMW i MINI.

En moments de pànic, les preguntes que més ens solem fer són: On està el mòbil? On tinc les claus del cotxe? Amb l’entrega del vehicle generalment es faciliten dues claus. Una que és la que fem servir habitualment i l’altre és possible que sigui una còpia simple, sense comandament o que tingui un disseny més senzill.

Generalment, les claus dels vehicles es malmeten, les carcasses es fan malbé, o fins i tot el dispositiu electrònic deixa de funcionar i per tant, no podrem accedir al nostre vehicle. És per això que és de vital importància tenir a mà un bon duplicat de claus, per evitar qualsevol sensació de pànic en cas de que una deixi de fer les seves funcions

On fer un duplicat de claus?

Generalment tens dues opcions: demanar un duplicat al concessionari de la teva marca, o contactar amb el teu serraller de confiança.

RIGAU Grup som especialistes en duplicats de claus de vehicles, ja siguin amb xip, comandament, claus intel·ligents o de targeta, però especialment de marques com Mercedes, BMW i MINI. Podem realitzar-te el duplicat de la clau amb el menor temps possible i a un preu més econòmic que el concessionari.

Quins serveis posem a l’abast dels nostres clients?

  • Duplicat de claus de Mercedes, BMW i Mini.Realitzem tota mena de duplicats de clau pel teu vehicle en el menor temps possible. Per dur-ho a terme, disposem de les millors màquines electròniques que ens permetran fer el tall per codi de la clau i fer que el duplicat de claus faci les mateixes funcions que la clau original.
  • Canvi de carcasses i botoneres. En cas de ruptura disposem d’una àmplia gamma de carcasses i botoneres per a la majoria de vehicles.
  • Reparació dels botons interiors del comandament. En moltes ocasions el comandament deixa d’obrir o tancar el vehicle i podria ser que els botons interiors s’hagin deteriorat o trencat. A RIGAU podem reparar-ho.

Si tens alguna consulta, comentari o incident no dubtis a trucar a RIGAU, el teu especialista en serralleria d’automoció de la província de Girona i amb presència a Figueres, Manresa i Mataró.