Duplicat de claus de cotxe i pèrdua de claus

20 des., 2021

Duplicat clau de

Qui no s’ha deixat mai les claus dins del vehicle, o les ha perdut per complet? O potser necessites donar-li una còpia de clau a un company de feina! Doncs bé, a Rigau t’ho solucionem tot!

Tenir a mà una còpia de les claus del cotxe és una molt bona idea, i més si som despistats i sovint perdem les coses o se’ns oblida on les hem guardat. Per aquest motiu, sempre serà adequat tenir una còpia guardada a casa o a algun lloc segur per si mai les deixes dins del cotxe, les perds, es trenquen o es fan malbé!

Les claus dels vehicles d’avui en dia són molt variades, tan en forma com en tecnologia, per tant, fer una còpia d’una clau d’un model de cotxe específic haurem d’utilitzar una màquina en concret per aquella marca de vehicles, ja que cada fabricant té un tipus de seguretat o un altre, mitjançant un comandament, una targeta electrònica…

A Rigau, en cas de pèrdua et solucionem el problema en 24 – 48H, ja que som especialistes en el duplicat de tot tipus de claus de vehicle, sigui amb xip, comandament, claus intel·ligents o de targeta… inclòs en vehicles de gama alta! A més, els nostres tècnics es podran desplaçar sense cap problema fins al lloc on es troba el vehicle per a poder fer l’obertura i a part de fer la còpia, també oferim altres serveis com substitució de carcasses (molt més econòmic que fer un comandament nou), reparació de botons interiors, reparació de targetes Renault, etc.

Contacta amb nosaltres i no esperis més per la teva còpia o duplicat de claus o qualsevol altre servei de serralleria d’automoció.