Serrallers a Vilafant

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Vilafant

Serrallers a Vilafant 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Busques un serraller urgent a Vilafant? No esperis més i posa’t en contacte amb Rigau serrallers a Vilafant.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers urgents a Vilafant

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació de panys, manteniment de comunitats, ensinistrament de claus, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques…. i tot això amb un servei de serrallers 24 hores a Vilafant.

Duplicat de comandaments de garatge

Som especialistes i disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tot tipus de comandaments de garatge, també instal·lem tot tipus de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Serrallería d’automoció

  • També oferim un Servei de serralleria d’automoció urgent a Vilafant on dupliquem tot tipus de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres

  • Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

  • Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Seguretat i protecció

  • Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria urgent a Vilafant i tota la província d’aquest tipus de sistemes de protecció.
  • Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts de seguretat per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat….
  • També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta
  • Tot i que des de Rigau, amb els anys hem incrementat els nostres serveis relacionats amb la clau i els panys, el nostre servei de serraller 24 hores a Vilafant i província sempre ha estat el nostre primer servei i com els clients ens coneixen i ens han conegut.

Portes de seguretat a Vilafant

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Vilafant

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Figueres. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris