Les molles elèctriques DORMAKABA ED100 per a portes

30 nov., 2020

Avui parlarem de la molla elèctrica dormakaba ED100 i de la seva instal·lació en portes de comunitats de veïns o oficines.

Les molles elèctriques Domakaba ED100 per a portes

Quantes vegades t’has trobat la porta de la teva comunitat de veïns oberta? Tems per la teva seguretat o perquè qualsevol pugui accedir en el teu habitatge? Segurament penses que la millor solució és la instal·lació d’un moll de tancament automàtic de portes, i sens dubte ho és.

Avui parlarem de la molla elèctrica dormakaba ED100 i de la seva instal·lació en portes de comunitats de veïns o oficines.

El tancament automàtic de portes es tracta d’un mecanisme que es col·loca a les portes d’entrada d’un habitatge i impedeixen l’obertura d’aquesta des de l’exterior tret que sigui amb una clau específica.

Molles electriques Dormakaba ED100

Quins avantatges aporta instal·lar una molla elèctrica a les portes?

  • S’evita que estiguem constantment tancant la porta, de manera que, gràcies al seu retenidor es tanca sola. A més, també evitem els cops de porta innecessaris.
  • La instal·lació d’aquest sistema permet un gran estalvi energètic, ja que es disminueixen les fugides i corrents d’aire i per això són de gran utilitzada en àrees climatitzades.

Per corregir aquest problema disposem de dues opcions: substituir el mòdul FRM al concessionari o reparar-lo per tal que torni a funcionar correctament.

I en aquest cas, quines característiques aporta la instal·lació d’un moll elèctric dormakaba ED100 a una porta d’una comunitat de veïns?

  • Es tracta d’un mecanisme que no fa cap mena de soroll.
  • És un sistema adequat per a portes batents d’una o dues fulles.
  • És adequada per al muntatge de portes noves, interiors o exteriors.
  • Té la possibilitat d’ajustar-se tota mena de paràmetres com: el temps d’obertura, la força o la velocitat de tancament.
  • A més, es pot incorporar polsadors o comandament perquè l’obertura o tancament sigui totalment automàtica.

Una vegada més, volem posar l’accent en els sistemes de seguretat i en com un moll de tancament automàtic de portes pot aportar-vos la protecció que necessiteu, ja que no seria la primera vegada que ens trobem portes d’entrada forçades per usuaris que intenten accedir als habitatges d’una comunitat de veïns.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres o visita la nostra web i informa’t de tots els nostres productes i com podem ajudar-te amb els nostres serveis de serralleria.