Els millors panys de seguretat per a portes el 2023

16 maig, 2023

Vols saber quins són els millors panys de seguretat per a portes el 2023? T’ho expliquem a continuació.

Quant costa la seguretat de casa teva? Incalculable. Probablement, aquesta sigui la resposta de la gent que prioritza la tranquil·litat i seguretat a la seva vida. La sensació de protecció de la llar passa per valorar i reconèixer els elements que salvaguarden aquest confort casolà. Una porta és una porta, però no totes les portes són iguals. Per això, valorem quins són els millors panys de seguretat per a portes, ja que la importància sempre està en els detalls.

Panys de seguretat portes 2023

Abans del pany de seguretat, la porta

Amb pany i forrellat podem tancar la porta de casa nostra, però sense el pany adequat, aquest es pot convertir en un punt feble, evident i perillós davant de possibles intrusions o furts. Independentment del pany, hi ha tres classes de portes segons el seu rang de seguretat.

Podem comptar amb portes tradicionals, que poden ser massisses o semimacisses. Si hi afegim una o diverses làmines metàl·liques al seu interior, parlem de portes blindades. El següent nivell l’ocupen les portes cuirassades, el material principal de les quals és l’acer, revestit per fines capes de fusta de forma decorativa.

Els millors panys de seguretat per a portes el 2023

Un cop triada la porta, és el torn del pany. Evidentment, hi ha diferents graus de seguretat, però quins són els millors panys de seguretat per a portes? T’ho expliquem.

Al mercat actual hi ha una gran varietat d’opcions per poder configurar els panys de seguretat per a portes. Segons la tecnologia i el sistema de tancament, trobem múltiples possibilitats.

Des de Rigau, oferim un ventall ampli de panys per a portes de seguretat.

 

  • Pany biomètric: Es tracta d’un dispositiu electrònic que permet bloquejar o donar accés a l’entrada d’alguna propietat. Són reconegudes pel seu alt nivell de seguretat i la tecnologia avançada que utilitza per al seu funcionament. Aquestes utilitzen l’empremta dactilar per poder identificar lusuari i donar accés a l’habitatge. Queden enrere les pel·lícules de ciència-ficció, ja que és un sistema de seguretat robust que guanya popularitat dia rere dia.
  • Pany amb combinació: El tradicional pany que, a més, compta amb un dispositiu de bloqueig on s’utilitza una seqüència de números per poder accionar la clau. És a dir, cal comprovar 10.000 combinacions possibles en cada intent de forçar la clau que, fins i tot en possessió dels intrusos, resultaria difícil poder aconseguir la combinació en un marge de temps perillós.
Pany biometric
  • Pany electromecànic: Parlem d’un sistema electromecànic que permet obrir o tancar una porta mitjançant l’ús de corrent elèctric. Aquest tipus de panys tenen la possibilitat d’usar-los remotament, ofereixen més seguretat i confort.
Pany electromecanic
  • Pany de gorges per a porta blindada: Ens referim a aquelles portes en les quals externament no s’aprecia el bombí, sinó una obertura allargada, normalment al centre de l’escut pla.
Pany de gorges

A més, des de Rigau també oferim la possibilitat d’instal·lar-hi:

 

  • Cilindres electrònics: Aquests cilindres s’accionen a través de dos poms que es col·loquen a banda i banda de la porta. La seva gran característica és l’ús de l’electrònica per accionar-los.
  • Bombins de seguretat i clau incopiable: També conegut com a cilindre antibumping, és un cilindre que no cedeix davant aquesta coneguda forma de sabotatge. Per tant, representa un dels principals escuts mecànics davant dels intrusos o furts, juntament amb la impossibilitat de fer una còpia d’aquestes claus sense autorització.

 

Rigau col·loca el pany de seguretat

Col·loquem tota mena de panys, adaptant-nos amb solucions per a cada tipus de porta o necessitat. A Rigau Grup disposem de diversos tipus de panys de seguretat per a qualsevol porta, adaptant-nos sempre a les necessitats dels nostres clients.

A més, també fem canvis, substitucions i adaptacions de qualsevol pany, sense necessitat d’haver de canviar tota.