Com reforçar la seguretat de la porta de casa

16 maig, 2023

Ja ho diuen que com a casa enlloc. Però… et sents segur dins de casa teva? Des de Rigau t’oferim diverses opcions per reforçar la seguretat de les portes de casa teva. Sigui la porta

d’entrada principal o la porta del garatge o traster.

porta de seguretat en edifici

Portes de seguretat

Per l’entrada de casa teva

De grau III

Al teu barri hi ha hagut robatoris? N’hi ha hagut de baix o mitjà risc?

Recomanem aquesta opció per habitatges localitzats en zones residencials de classe mitjana o en edificis amb baixa densitat de veïns (3 o menys habitatges per planta) on l’ocupació dels quals no és contínua al llarg del dia ni de l’any.

La porta de grau III està certificada segons la norma UNE-EN 1627:2011 de resistència i qualificada de risc de robatori mitjà.
En aquest cas, estaríem parlant de lladres no experimentats, amb disposició d’eines bàsiques i amb una alta disposició de temps, perícia i de fer soroll sense que pugui ser vist ni oït.

De grau IV

Si estàs ubicat en una zona d’alt nivell de risc a patir un robatori, o en zones residencials de classe mitjana/alta amb independència de la densitat de veïns, aquesta seria l’opció que hauries de tenir en compte.

Està certificada segons la norma UNE-EN 1627: 2011 de resistència a l’efracción certificada per AENOR, amb aïllant tèrmic i acústic per cobrir les necessitats de seguretat i confort dels clients més exigents.

És la més recomanada quan els intents de robatori són duts a terme per lladres experimentats, amb eines professionals com ara la radial, serra, trepant…  i que estan disposats a assumir riscos invertint el temps i el soroll necessaris per aconseguir entrar.

Pel traster

Els trasters normalment requereixen un nivell mínim de seguretat, però a vegades necessitem disposar de l’espai per guardar coses de valor com ara eines, bicicletes…

Si és el teu cas i necessites reforçar la seguretat, recomanem la instal·lació d’una porta metàl·lica cuirassada.  Aquest  model de porta, disposa de  3 nervis transversals i amb marc d’acer. Amb pany de tres punts, bombí i escut d’alta seguretat i amb opció de lacar al RAL, adaptant-se a l’estètica que es desitgi.

L’ocupació d’un habitatge és, cada vegada més, una de les majors preocupacions a l’hora d’abandonar la casa temporalment. Tots sabem que, en aquests casos, és molt millor prevenir que curar. És per això, que amb la porta antiokupa podràs marxar amb total tranquil·litat.

Aquestes portes són elaborades amb xapa galvanitzada d’1’5mm i amb reforços interiors de xapa blindada i electrosoldada. A més, compten amb pany i bombí  d’alta  seguretat i amb tancament a 3 punts.

Aquí pots consultar tota la informació sobre les portes antiokupa.

Per a fer una detecció anticipada des de Rigau utilitzem el sistema BLUEQUOTIDIENT.

Aquesta tecnologia s’ha creat oferint una triple protecció:

  1. Major resistència física de les portes i finestres.
  2. Detecció a l’atac per conèixer l’intent de robatori de manera anticipada rebent avisos SMS.
  3. Dissuasió del delinqüent a través d’una sirena que es dispara quan es detecta l’atac.

Consulta els nostres kits i aprofita els preus especials de llançament.

La porta que parla als lladres

És l’opció més innovadora i ideal per a evitar el robatori combinant la RESISTÈNCIA física, la DETECCIÓ, l’AVIS i el CONTROL.

Aquesta porta de seguretat certificada, disposa d’una càmera oculta incorporada al marc, un altaveu que es comunica amb el lladre per dissuadir-lo, una membrana que detecta l’apalancament i un escut amb membrana electrònica. Tot això, fa possible la detecció del forçament i la comunicació directa al propietari a través d’un SMS, trucada i fotoverificació.

A més es pot connectar  al sistema d’alarma CRA.

Si et preocupa la seguretat de casa teva, ara és el moment! Contacta’ns i et donarem opcions i assessorament personalitzat. Protegeix el que més t’importa amb les millors solucions.