Com obrir una caixa forta sense la combinació

1 des., 2023

A Rigau Grup som especialistes en caixes fortes.

T’has oblidat de la combinació de la teva caixa forta? A vegades, el ritme frenètic que portem diàriament, fa que la informació que no utilitzem en el nostre dia a dia, es bloquegi quan més la necessitem.

 

Quan ens trobem en situacions en les quals necessitem obrir una caixa forta i no recordem la combinació, pot ser un escenari estressant. És important recordar que existeixen mètodes legítims i segurs, per a obrir una caixa forta sense la combinació.

 

En aquest article, explorarem algunes opcions i consells sobre com obrir una caixa forta sense la combinació, de manera eficient i legal.

 

En l’actualitat existeixen dues tipologies de caixes fortes: les caixes fortes manuals o amb clau, i les caixes fortes digitals. En aquest article ens focalitzarem en les segones.

 

Les caixes fortes digitals, a diferència de les manuals, utilitzen panys electrònics i requereixen d’electricitat o bateries. Són més ràpides d’obrir, poden registrar l’accés i admeten múltiples contrasenyes. A més, algunes d’elles compten amb alarmes i permeten enviar notificacions. Dins de les formes d’obertura d’una caixa forta digital trobem: contrasenyes numèriques o alfanumèriques, targeta magnètica, empremta digital, etc.

 

En el cas que tinguis una caixa forta digital, primer de tot has de comprobar que aquesta no s’hagi quedat sense electricitat o bateria, o bé que el teclat hagi deixat de funcionar. Fins i tot, que a causa de la seva practicitat digital, hagis oblidat on vas deixar les claus. A continuació t’explicarem diferents maneres d’obrir una caixa forta sense combinació.

 

Formes d’obrir una caixa forta sense combinació

En primer lloc hauràs d’identificar el motiu pel qual no s’obre la caixa forta. És crucial recordar que intentar obrir una caixa forta que no et pertany o sense el permís del propietari és il·legal i pot tenir greus conseqüències legals.

 

  • Contactar amb el fabricant

Si tens accés a la informació del fabricant de la caixa forta, contactar-lo pot ser la millor opció. Moltes empreses de caixes fortes tenen serveis d’atenció al client que poden ajudar-te a recuperar la combinació o bé podran proporcionar-te les instruccions per a obrir-la de manera segura.

 

  • Contactar a un Professional

Per a nosaltres, és l’opció més segura i de confiança. Els professionals tècnics tenen els coneixements i les habilitats per afrontar aquestes situacions i compten amb eines especialitzades que minimitzen el risc de fer malbé la caixa forta.

 

  • Revisa la Documentació

On vas deixar la documentació de la caixa forta? Pots revisar els manuals o les factures de compra, és possible que trobis informació important, com la combinació o instruccions de recuperació. Assegura’t de revisar acuradament tots els documents relacionats amb la caixa forta.

 

Qualsevol caixa forta amb un pany de combinació opera mitjançant sistemes que depenen de l’energia subministrada. En el cas que aquesta font d’energia s’esgoti, aquestes caixes compten amb una varietat de mètodes alternatius per a la seva obertura com: claus d’emergència o punts de subministrament d’energia específics que permeten obrir la caixa i cambiar les bateries, entre altres. També tens l’opció de provar amb combinacions comunes, però recomanem que sigui l’última opció que utilitzis. Tingues en compte que aquesta opció és probable que et porti molt temps, i que no tingui èxit.

 

Necessites ajuda? Contacta amb Rigau

Obrir una caixa forta sense la combinació és possible, però ha de fer-se de manera legal i segura. Sempre és recomanable contactar al fabricant o amb un professional per a evitar danys innecessaris i possibles problemes legals.

 

A Rigau Grup som experts en la venda de caixes fortes, l’assessorament i la reparació de tota mena de caixes de seguretat. Tenim el coneixement i les eines necessàries per un treball professional, això ens permet oferir solucions precises i personalitzades.