Serrallers
a Anglès

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Servei de serralleria a Anglès

Serrallers urgents a Anglès

Som una empresa de serralleriaserralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Trenta anys d’experiència són sinònim de fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança, oferint les millors opcions de serralleria 24h a Anglès i rodalies.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers a Anglès

Rigau Grup és l’opció de confiança per als serveis de serralleria a Anglès. Comptem amb un equip de professionals qualificats que ofereixen una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients. Els nostres serveis inclouen l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, i molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més, el nostre complet servei de serralleria d’urgència està disponible les 24 hores del dia per atendre les necessitats imprevistes dels nostres clients.

Amb Rigau Grup, podeu confiar en solucions fiables, ràpides i de qualitat en tots els serveis de serralleria que oferim.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem, a Rigau Grup, de màquines especialitzades per realitzar duplicats de comandaments de garatge de tota mena. A més d’això, oferim serveis d’instal·lació de receptors en paral·lel, garantint el correcte funcionament dels nous comandaments. Amb aquesta combinació de serveis, proporcionem solucions completes i eficients per a totes les necessitats relacionades amb els comandaments de garatge. La nostra experiència i tecnologia ens permeten assegurar resultats de qualitat en aquestes tasques. Confieu en nosaltres per a totes les vostres necessitats de comandaments de garatge i us oferirem un servei professional i fiable.

Duplicat de claus

Rigau Grup és l’opció ideal per a tots els vostres requisits de duplicat de claus. Disposem de les millors màquines electròniques disponibles per realitzar duplicats precisos i de qualitat. Tant si necessiteu reproduir una clau original desgastada com crear-ne de noves, el nostre equip d’experts us garanteix els millors resultats possibles. Gràcies a la nostra tecnologia avançada i a l’experiència acumulada, oferim un servei ampli i fiable de duplicat de claus. Amb Rigau Grup, podeu tenir plena confiança en l’obtenció de claus de qualitat que satisfacin plenament les vostres necessitats. Deixa que ens encarreguem dels vostres duplicats de claus i compta amb un servei professional i eficient.

Serralleria d’automoció

A Rigau Grup, també oferim un servei d’urgència de serralleria dedicat a vehicles a Anglès. Amb aquest servei, ens encarreguem de diverses tasques per resoldre les vostres necessitats de serralleria d’automoció.

 

El nostre equip especialitzat realitza duplicats de claus de cotxe de tota mena, a més de realitzar canvis de polsadors i carcasses. També estem preparats per a realitzar reparacions de panys i claus de vehicles, incloent-hi components elèctrics relacionats. Amb els nostres coneixements tècnics i la dedicació del nostre equip, us assegurem solucions eficients i de qualitat per a les vostres necessitats de serralleria d’automoció. Podeu confiar en nosaltres per a un servei professional i fiable en el món de la serralleria de vehicles.

Serrallers a Anglès 24h

Si et trobes en la situació d’haver perdut totes les claus del teu vehicle, no et preocupis. A Rigau Grup, disposem d’un servei especialitzat que proporciona una resposta ràpida i eficient, amb un temps d’entrega de 24-48 hores. Ens encarreguem de solucionar aquesta situació desafortunada perquè puguis tornar a utilitzar el teu vehicle sense problemes. A més, el nostre servei inclou la reparació dels components electrònics del vehicle.

 

Ens ocupem de reparar quadres de compta-quilòmetres, restaurar els displays, reparar les agulles i motors del compta-revolucions, així com els marcadors de velocitat, nivell de gasolina i temperatura. Amb la nostra especialització en aquest àmbit, et garantim una completa restauració dels components electrònics perquè el teu vehicle funcioni de manera òptima.

 

Confia en nosaltres per a una solució integral i professional en aquests casos imprevistos.

Seguretat i protecció

Rigau Grup és reconegut per la seva especialització en protecció personal i ofereix una àmplia gamma de serveis de serralleria a Anglès. El nostre enfocament principal és proporcionar solucions de seguretat efectives i fiables als nostres clients. Com a part dels nostres serveis, oferim la instal·lació de sistemes de seguretat avançats, com portes cuirassades i caixes fortes, per protegir la vostra propietat de manera integral.

 

A més, disposem d’un servei de serralleria d’urgència que ens permet respondre ràpidament a les necessitats imprevistes dels nostres clients. Estem compromesos a garantir la vostra tranquil·litat i seguretat en tot moment.

 

Una de les nostres especialitats és proporcionar solucions de seguretat avançades per prevenir els robatoris. Oferim cilindres i escuts de seguretat per protegir-vos del bumping, impressioning, ganzuament i altres mètodes sofisticats utilitzats pels lladres.

 

A més, disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada únics en el mercat. Aquests sistemes són capaços de detectar els intents de robatori, alertar els propietaris i actuar amb mecanismes de protecció de la porta per retenir els lladres.

 

Amb Rigau Grup, podeu estar tranquils sabent que disposeu de solucions de seguretat efectives, innovadores i adaptades a les vostres necessitats.

 

Treballem per protegir-vos a vosaltres i a la vostra propietat, oferint un servei professional i de confiança.

Portes de seguretat a Anglès

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Anglès

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris