Serrallers a Vilablareix

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Vilablareix

Serrallers a Vilablareix 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Si busques serveis de serralleria de qualitat a Vilablareix, has arribat al lloc adequat. Els nostres serrallers compten amb àmplia experiència i estan capacitats per solucionar qualsevol problema de seguretat que puguis tenir a casa teva, oficina o vehicle.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers d’urgència a Vilablareix

Si us heu quedat fora de casa o del vostre vehicle enmig de la nit, no us preocupeu, els nostres serrallers d’emergència a Vilablareix estan disponibles per ajudar-vos de manera immediata. Ens desplacem fins a la teva ubicació per solucionar el problema de manera ràpida i eficient.

Apertura de portes

Si has perdut les teves claus o s’han quedat dins de casa, els nostres serrallers a Vilablareix poden obrir la porta de manera ràpida i sense fer malbé el pany. Tenim eines especialitzades per garantir una obertura de portes sense causar cap dany.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Canvi de panys

Si has perdut les claus o t’han robat, és important canviar els panys per garantir la seguretat de casa teva o oficina. Els nostres serrallers a Vilablareix poden canviar els panys de manera ràpida i eficient per brindar-te més seguretat.

Instal·lació de panys d’alta seguretat

Si vols millorar la seguretat de casa teva o negoci, els nostres serrallers a Vilablareix poden instal·lar panys d’alta seguretat per protegir les teves propietats. Els panys d’alta seguretat són més resistents a la intrusió i brinden una protecció més gran a la teva llar o oficina.b desgast.

Serralleria d’automoció a Vilablareix

També comptem amb un servei de serralleria d’automoció. Ens encarreguem de duplicar tot tipus de claus de cotxe, reparar panys i claus de vehicle, canviar polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres.

A més, oferim un servei urgent per solucionar qualsevol problema de seguretat al teu vehicle de manera ràpida i eficient.

En cas de pèrdua de totes les claus del vehicle, també oferim un servei de 24-48 hores per duplicar les claus i garantir que puguis tornar a fer servir el teu vehicle sense cap problema.

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria urgent a Vilablareix i tota la província d’aquest tipus de sistemes de protecció.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts de seguretat per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat….

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta

Si necessites un manyà a Vilablareix de manera urgent, no dubtis a contactar-nos. A Rigau comptem amb un servei de serralleria urgent per solucionar qualsevol problema de seguretat de manera immediata.

Portes de seguretat a Vilablareix

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Vilablareix

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris