Serrallers a Torroella de Montgrí

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Torroella de Montgrí

Serrallers 24h a Torroella de Montgrí

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Amb una trajectòria de més de trenta anys, garantim fiabilitat, rapidesa i comoditat per als nostres clients, oferint les millors opcions de serralleria les 24 hores a Torroella de Montgrí i els seus voltants.

Els serveis que proporcionem són els següents:

 

Serralleria a Torroella de Montgrí

Tenim una extensa gamma de serveis, incloent-hi l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més, oferim serveis de serralleria d’urgència a Torroella de Montgrí, disponibles les 24 hores del dia.

Duplicat de comandaments de garatge

Rigau compta amb màquines per a duplicar tota mena de comandaments de garatge. A més, realitzem la instal·lació de tot tipus de receptors en paral·lel perquè puguin funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

Tenim a disposició les millors màquines electròniques per proporcionar un servei ampli i fiable de duplicat. Tenim la capacitat de fer tot tipus de claus, reproduint una clau original a partir d’una desgastada, oferint el millor resultat.

Serralleria d’automoció

A més, tenim disponible un servei de serralleria d’urgència per a vehicles a Torroella de Montgrí. Realitzem duplicats de tota mena de claus de cotxe, realitzem canvis de polsadors i carcasses, i realitzem reparacions de panys i claus de vehicles, així com de components elèctrics, entre altres serveis relacionats amb l’automoció.

Serraller a Torroella de Montgrí 24h

Disposem d’un servei ràpid de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

A més, realitzem reparacions als components electrònics del vehicle, incloent-hi quadres, reparant els displays de comptadors de quilometratge, les agulles i motors del compte-revolucions i els indicadors de velocitat, nivell de combustible i temperatura.

Seguretat i protecció

Som experts en protecció personal i oferim serveis d’instal·lació de sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes. A més, disposem d’un servei de serralleria d’urgència a Torroella de Montgrí i a tota la província.

Proporcionem sistemes de seguretat avançats, com cilindres i escuts, per garantir una protecció màxima contra mètodes d’atac com el bumping, l’impressioning, el ganzuatge i altres tècniques sofisticades de robatori.

A més, tenim sistemes de seguretat de detecció anticipada, els quals són els únics en el mercat que poden detectar un intent de robatori, alertar els

propietaris sobre l’atac i retenir el lladre mitjançant els nostres sistemes de protecció de portes.

Portes de seguretat a Torroella de Montgrí

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses. També disposem de portes de comunitats, antiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Torroella de Montgrí

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers urgents a Torroella de Montgrí

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris