Serrallers a Sarrià de Ter

Servei de serralleria 24/365

Inicio 9 Serrallers a Sarrià de Ter

Serrallers 24h Sarrià de Ter

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

A Sarrià de Ter, Rigau Grup oferim un servei complet de serralleria disponible les 24 hores. Disposem d’una àmplia gamma de serveis de serralleria disponibles al municipi, amb un equip de trenta professionals qualificats i amb experiència en el sector.

Els nostres trenta anys de trajectòria són sinònim de confiança, agilitat i comoditat per als clients que ens donen la seva confiança, oferint les millors opcions de serralleria disponible les 24 hores a Sarrià de Ter i rodalia.

A continuació, us presentem els serveis que posem a la vostra disposició:

Serrallers urgents a Sarrià de Ter

Tenim a la vostra disposició una àmplia selecció de serveis, com l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, la instal·lació i reparació de tot tipus de panys, el manteniment de comunitats, els controls d’accés, els panys per a apartaments turístics, la realització de còpies de claus i la instal·lació de molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més a més, oferim un servei de serralleria d’urgència a Sarrià de Ter, disponible les 24 hores del dia.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau, disposem d’equips per a fer duplicats de tot tipus de comandaments de garatge. A més a més, realitzem la instal·lació de tota mena de receptors en paral·lel perquè puguin funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

Comptem amb les més avançades màquines electròniques, la qual cosa ens permet proporcionar un servei ampli i confiable de duplicat de claus. Tenim la capacitat de fer rèpliques de tot tipus de claus, partint d’una original desgastada, per aconseguir els millors resultats possibles.

Serralleria d’automoció

A Sarrià de Ter, posem a la vostra disposició un servei urgent de serralleria especialitzat en automoció. Dupliquem tot tipus de claus de cotxe, realitzem canvis de polsadors i carcasses, així com reparacions de panys i claus de vehicles, a més de solucionar problemes amb els components elèctrics, entre altres serveis.

Serrallers a Sarrià de Ter 24h

En cas de pèrdua de totes les claus del vostre vehicle, us brindem un servei d’entrega en un termini de 24-48 hores.

A més a més, realitzem reparacions en els components electrònics de les actuacions del vehicle, com ara els quadres, on ens encarreguem de la reparació dels displays compta-quilòmetres, les agulles i els motors del compta-revolucions i els marcadors de velocitat, gasolina i temperatura.

Seguretat i protecció

La nostra especialització és la protecció personal, amb la instal·lació de sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes. A més a més, oferim un servei d’urgència de serralleria a Sarrià de Ter i a tota la província.

Posseïm una àmplia gamma de sistemes de seguretat, cilindres i escuts que ofereixen una protecció òptima contra tècniques d’atac de robatori com el “bumping”, “impressioning”, “ganzuat” i altres mètodes sofisticats de furts.

A més a més, comptem amb sistemes de seguretat de detecció anticipada, els quals són únics en el mercat, ja que són capaços de detectar l’atac de robatori, alertar els

propietaris i retenir el lladre mitjançant els nostres innovadors mecanismes de protecció de la porta.

Portes de seguretat a Sarrià de Ter

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Sarrià de Ter

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tienes una urgencia en otra ubicación, contáctanos y vendremos al lugar

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris