Serrallers a Santa Coloma de Farners

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Santa Coloma de Farners

Serrallers a Santa Coloma de Farners 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Disposem de tota mena de serveis de serralleria a Santa Coloma de Farners per resoldre qualsevol imprevist. Disposem d’un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h disponible al municipi de Santa Coloma de Farners.

Els serveis que oferim són els següents:

Servei de serralleria a Santa Coloma de Farners

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys, manteniment de comunitats, còpies de claus, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques, entre altres. Tot això amb un servei de serralleria d’urgència a Santa Coloma de Farners disponible 24h.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. Des de Rigau, també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicat de claus a Santa Coloma de Farners

Comptem amb les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau original a partir d’una amb desgast.

Serralleria d’automoció a Santa Coloma de Farners

També oferim un Servei de serralleria d’automoció urgent a Santa Coloma de Farners. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle

Reparem els components electrònics de les actuacions, tals com quadres, reparant els displays compta-quilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura.

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria d’urgència a Santa Coloma de Farners i tota la província.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Per què contactar amb un serraller a Santa Coloma de Farners?

Un serraller a Santa Coloma de Farners pot ajudar en situacions en les quals es necessita obrir una porta bloquejada o canviar una clau. També poden proporcionar serveis de reparació de claus i poden ajudar a protegir la teva llar o negoci mitjançant la instal·lació de claus d’alta seguretat.

Portes de seguretat a Santa Coloma de Farners

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Santa Coloma de Farners

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers 24h a Santa Coloma de Farners

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris