Serrallers
a Sant Gregori

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Sant Gregori

Serrallers 24h a Sant Gregori

Som una empresa de serralleriaserralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança són la base de la nostra oferta, contrastada per a més de trenta anys d’experiència en el sector. Oferim les millors opcions de serralleria 24h a Sant Gregori i rodalia.

Serrallers urgents a Sant Gregori

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques. També, un complet servei de serralleria d’urgència a Sant Gregori, disponible 24h.

Duplicat de comandaments de garatge

Des de Rigau Grup, comptem amb màquines per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. També instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d’una amb desgast, aconseguint els millors resultats. Tot això gràcies a que comptem amb les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicat.

Serralleria d’automoció

També oferim un servei de serralleria d’automoció urgent a Sant Gregori. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, canviem polsadors, carcasses, reparem panys i claus de vehicle, components elèctrics, entre d’altres.

Serraller a Sant Gregori 24h

En cas de pèrdua de totes les claus del vehicle, Rigau Grup ofereix un servei disponible en 24-48 hores.

Reparem els components electrònics de les actuacions, tals com quadres, reparant els displays compta-quilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura.

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal, instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes, amb un servei de serralleria d’urgència a Sant Gregori.

Juntament amb sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori, tals com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Portes de seguretat a Sant Gregori

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Sant Gregori

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris