Serrallers 
a Riudellots de la Selva

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Riudellots de la Selva

Serrallers 24h a Riudellots de la Selva

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

A Riudellots de la Selva, Rigau Grup ofereix un complet servei de serralleria disponible les 24 hores. La nostra empresa compta amb un ampli catàleg de serveis de serralleria, recolzat per un equip de gairebé trenta professionals altament capacitats amb una àmplia experiència al sector.

 

La confiança, rapidesa i comoditat són les garanties que el nostre equip proporciona als clients que ens necessiten, oferint les millors opcions de serralleria les 24 hores a Riudellots de la Selva, els seus voltants i totes les comarques gironines.

Serrallers urgents a Riudellots de la Selva

Disposem d’una àmplia gamma de prestacions perquè pugueu triar, com ara l’obertura de portes, vehicles i caixes fortes, la posada a punt i reparació de tot tipus de panys, el manteniment de comunitats, els sistemes d’accés, les claus per als allotjaments turístics, la confecció de duplicats de claus i la instal·lació de dispositius hidràulics i electrònics per a les portes. A més a més, comptem amb un servei d’urgències de serralleria a Riudellots de la Selva, disponible en qualsevol moment del dia o de la nit.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau, posem a la vostra disposició els nostres equips especialitzats a realitzar còpies de tot tipus de comandaments de garatge. Això no és tot, ja que també ens encarreguem de la instal·lació de diversos receptors per tal de garantir el funcionament perfecte amb els nous comandaments.

Duplicat de claus

Disposem d’una moderna tecnologia en màquines electròniques, cosa que ens permet oferir-vos un ampli i fiable servei de duplicat de claus. Amb la nostra capacitat de reproduir claus de tot tipus, partint d’una original desgastada, assegurem obtenir els millors resultats possibles.

Serralleria d’automoció

A Riudellots de la Selva, us oferim un servei de serralleria urgent especialitzat en el món de l’automoció. Ens ocupem de fer còpies de tot tipus de claus per a cotxes, realitzem canvis de polsadors i carcasses, així com reparacions de panys i claus de vehicles, oferint també solucions per a problemes amb els components elèctrics i altres serveis relacionats. Estem aquí per ajudar-vos amb totes les vostres necessitats en el món dels vehicles.

Serraller a Riudellots de la Selva 24h

Comptem amb un servei de resposta ràpida en cas de pèrdua total de claus de cotxe o de vehicle, amb un temps d’espera de 24 a 48 hores. A més, a Rigau Grup, fem la reparació de components electrònics del mecanisme, com panells, visualitzadors de comptaquilòmetres, agulles i motors de compta-revolucions, així com indicadors de velocitat, nivell de combustible i temperatura. Ens assegurem de restaurar i solucionar aquests components per a un funcionament òptim del vehicle.

Seguretat i protecció

A Rigau Grup, estem especialitzats en la protecció personal i oferim una àmplia gamma de serveis per garantir la seguretat dels nostres clients. Duem a terme la instal·lació de sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes. A més, proporcionem un servei de serralleria d’urgència a Riudellots de la Selva i a tota la província de Girona.

 

Els mètodes de furt com el bumping, impressioning, ganzuat i altres tècniques avançades són resolts amb els nostres sistemes de seguretat, cilindres i escuts. Això ens permet proporcionar una màxima protecció contra els intents de robatori.

 

A més, comptem amb sistemes de seguretat de detecció primerenca, que són únics al mercat. Aquests sistemes tenen la capacitat de detectar un atac de robatori, alertar els propietaris i retenir el lladre mitjançant els nostres sistemes de protecció de la porta. Això ofereix una protecció avançada i ajuda a prevenir els robatoris.

Portes de seguretat a Riudellots de la Selva

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Riudellots de la Selva

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris