Serrallers a Porqueres

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Porqueres

Serrallers urgents a Porqueres

Som una empresa de serralleriaserralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Trenta anys d’experiència són sinònim de fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança, oferint les millors opcions de serralleria 24h a Porqueres i a tot el Pla de l’Estany.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers a Porqueres 24h

Disposem d’una àmplia oferta en obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques. També el servei de serralleria d’urgència a Porqueres, disponible 24h.

Duplicat de comandaments de garatge

Rigau compta amb màquines per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. També instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicat. Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d’una amb desgast, aconseguint els millors resultats.

Serralleria d’automoció

També oferim un servei de serralleria d’automoció urgent a Porqueres. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, canviem polsadors, carcasses, reparem panys i claus de vehicle, components elèctrics, entre d’altres.

Serraller 24h a Porqueres

Disposem d’un servei de resposta ràpida en cas de pèrdua total de claus de cotxe o vehicle, amb un temps d’espera de 24 a 48 hores. A més, a Rigau Grup, fem la reparació dels components electrònics de l’actuador, com ara quadres, visualitzadors del comptaquilòmetres, agulles i motors del compta-revolucions, i indicadors de velocitat, gasolina i temperatura. Ens assegurem de restaurar i solucionar aquests components per a un funcionament òptim del vehicle.

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal, instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes, on també oferim un servei de serralleria d’urgència a Porqueres i tota la província.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Portes de seguretat a Porqueres

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses. També disposem de portes de comunitats, antiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Porqueres

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris