Serrallers a Olot

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Olot

Serrallers a Olot 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

La nostra oferta es basa en la fiabilitat, la rapidesa i la comoditat pels clients que confien en nosaltres, i aquesta oferta està avalada per més de trenta anys d’experiència en el sector. Proporcionem les millors opcions de serralleria 24h a Olot i La Garrotxa.

A continuació, es detallen els serveis disponibles:

Serrallers 24h

Rigau Grup és l’opció de confiança per als serveis de serralleria a Olot. Amb un equip de professionals qualificats, oferim una àmplia gamma de serveis, incloent-hi l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, i molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més, el nostre complet servei de serralleria d’urgència està disponible les 24 hores del dia per atendre les necessitats imprevistes dels nostres clients. Amb Rigau Grup, obtindreu solucions fiables, ràpides i de qualitat en tots els nostres serveis de serralleria.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau Grup, disposem de màquines especialitzades per a realitzar duplicats de tot tipus de comandaments de garatge. A més, oferim serveis d’instal·lació de receptors en paral·lel, permetent que els nous comandaments funcionin adequadament. Així, proporcionem solucions completes i eficients per a les necessitats relacionades amb els comandaments de garatge. Amb la nostra experiència i tecnologia, assegurem resultats de qualitat en aquestes tasques.

Duplicat de claus

A Rigau Grup, disposem de les millors màquines electròniques per realitzar tot tipus de duplicats de claus. Sigui reproduint una clau original desgastada o creant-ne de noves, assegurem els millors resultats possibles. Amb la nostra tecnologia avançada i l’experiència del nostre equip, oferim un servei ampli i fiable de duplicat de claus. Podeu confiar en nosaltres per obtenir claus de qualitat que satisfacin les vostres necessitats.

Serralleria d’automoció

A Rigau Grup, també proporcionem un servei d’urgència de serralleria per a vehicles a Olot. Com a part d’aquest servei, realitzem duplicats de claus de cotxe de tota mena, realitzem canvis de polsadors i carcasses, i realitzem reparacions de panys i claus de vehicles, així com de components elèctrics relacionats. Amb el nostre equip especialitzat i els coneixements necessaris, garantim solucions eficients i de qualitat per a les necessitats de serralleria d’automoció.

Serraller 24h Olot

En el cas de pèrdua de totes les claus del vehicle, Rigau Grup posa a disposició un servei ràpid i eficient, amb un temps d’entrega de 24-48 hores. A més, ens encarreguem de la reparació dels components electrònics del vehicle. Això inclou la reparació de quadres, com ara la restauració dels displays compta-quilòmetres, la reparació de les agulles i motors del compta-revolucions, així com els marcadors de velocitat, nivell de gasolina i temperatura. Amb el nostre servei especialitzat, assegurem la restauració completa dels components electrònics perquè el vehicle funcioni de manera òptima.

Seguretat i protecció

Rigau Grup és especialista en protecció personal i ofereix un ampli ventall de serveis de serralleria a Olot, incloent-hi la instal·lació de sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes. Comptem amb un servei de serralleria d’urgència per respondre ràpidament a les necessitats dels clients.

 

A més, oferim solucions de seguretat avançades, com cilindres i escuts, per proporcionar una protecció màxima contra els atacs de robatori, com el bumping, impressioning, ganzuament i altres mètodes sofisticats de forçament.

 

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, els quals són únics al mercat. Aquests sistemes detecten l’atac de robatori, alerten els propietaris i retenen els lladres mitjançant mecanismes de protecció de la porta.

 

Amb Rigau Grup, podeu estar tranquils sabent que compteu amb solucions de seguretat efectives i innovadores per protegir-vos i protegir la vostra propietat.

Portes de seguretat a Olot

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Olot

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Serrallers d’urgència a Olot

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris