Serrallers a la Bisbal de l’Empordà

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a la Bisbal de l’Empordà

Serrallers a la Bisbal de l’Empordà 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Oferim tota mena de serveis de serralleria a la Vila de La Bisbal de l’Empordà per resoldre les necessitats dels nostres clients per a habitatge habitual o segones residències. Disposem d’un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h.

Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers urgents a La Bisbal de l’Empordà

Som especialistes i disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge, també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d’una amb desgast.

Serralleria d’automoció

També oferim un Servei de serralleria d’automoció urgent a La Bisbal de l’Empordà on dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria d’urgència a La Bisbal de l’Empordà i tota la província d’aquest tipus de sistemes de protecció.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts de seguretat per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat… També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Des de Rigau, hem incrementat els nostres serveis relacionats amb la clau i els panys, el nostre servei de serralleria d’urgència a La Bisbal de l’Empordà i província sempre ha estat el nostre servei primordial.

Per què contactar amb un serraller a La Bisbal de l’Empordà?

És important considerar contractar els serveis d’un manyà a La Bisbal de l’Empordà per diverses raons. En cas d’haver perdut les claus de la casa, que aquestes s’hagin quedat dins o el pany presenti problemes de funcionament, un manyà pot oferir solucions efectives i ràpides per solucionar el problema. A més, si cal reemplaçar el pany per algun motiu, com en cas de robatori o per millorar la seguretat, un manyà pot oferir recomanacions i opcions per seleccionar el pany adequat d’acord amb les necessitats específiques.

És important tenir en compte que els serrallers també poden oferir serveis d’assessorament en seguretat, inspeccionant els panys i oferint suggeriments per millorar la seguretat de la llar o del negoci. També poden instal·lar panys addicionals, sistemes de seguretat electrònics i altres dispositius de protecció.

En resum, comptar amb un manyà a La Bisbal de l’Empordà pot proporcionar solucions ràpides i efectives a diferents situacions relacionades amb la seguretat i l’accés a la propietat, i també oferir consells i opcions per millorar la seguretat en general.

Portes de seguretat a La Bisbal de l’Empordà

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a La Bisbal de l’Empordà

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris