Serrallers
a Cassà de la selva

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Cassà de la Selva

Serrallers a Cassà de la Selva 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

La fiabilitat, la rapidesa i la comoditat són les garanties que el nostre equip de professionals ofereix per als clients que confien en nosaltres, brindant les millors opcions de serralleria disponible les 24 hores a Cassà de la Selva i els seus voltants.

Serrallers urgents a Cassà de la Selva

Oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients, incloent-hi l’obertura de portes, cotxes i caixes fortes, així com la instal·lació i reparació de tota classe de panys. També ens encarreguem del manteniment de comunitats, controls d’accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus i molls per a portes hidràuliques i electròniques. A més, proporcionem un servei de serralleria d’urgència a Cassà de la Selva disponible les 24 hores, per garantir la satisfacció dels nostres clients en situacions d’emergència.

Duplicat de comandaments de garatge

Disposem de maquinària per a la duplicació de tota classe de comandaments de garatge. A Rigau Grup, també realitzem la instal·lació de tota mena de receptors en paral·lel perquè puguin funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

A Rigau Grup, comptem amb les millors màquines electròniques disponibles als nostres espais, que ens permeten oferir un servei ampli i fiable de duplicat de claus. Tenim la capacitat de portar a cap tota mena de claus, incloent-hi la reproducció de claus originals a partir d’una clau desgastada. Així, assegurem els millors resultats possibles per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Serralleria d’automoció

A Rigau Grup, també proporcionem un servei d’urgència de serralleria per a vehicles a Cassà de la Selva. Ens especialitzem en la duplicació de tota mena de claus de cotxe, així com en la reparació de panys i claus de vehicles. A més, duem a terme canvis de carcasses, polsadors, components elèctrics i altres serveis relacionats amb la serralleria d’automoció. Estem aquí per garantir que els nostres clients tinguin accés a un servei ràpid i fiable per a les seves necessitats de serralleria de vehicles.

Serraller a Cassà de la Selva

Disposem d’un servei de resposta ràpida en cas de pèrdua total de claus de cotxe o vehicle, amb un temps d’espera de 24 a 48 hores. A més, a Rigau Grup, fem la reparació dels components electrònics de l’actuador, com ara quadres, visualitzadors del comptaquilòmetres, agulles i motors del compta-revolucions, i indicadors de velocitat, gasolina i temperatura. Ens assegurem de restaurar i solucionar aquests components per a un funcionament òptim del vehicle.

Seguretat i protecció

A Rigau Grup, estem especialitzats en la protecció personal i oferim una àmplia gamma de serveis per garantir la seguretat dels nostres clients. Portem a cap la instal·lació de sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes. A més, proporcionem un servei de serralleria d’urgència a Cassà de la Selva i a tota la província de Girona.

Els mètodes de furt com el bumping, impressioning, ganzuament i altres tècniques sofisticades són resolts amb els nostres sistemes de seguretat, cilindres i escuts. Això ens permet proporcionar una protecció màxima contra els intents de robatori.

A més, disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, que són únics en el mercat. Aquests sistemes són capaços de detectar un atac de robatori, alertar els propietaris i retenir al lladre mitjançant els nostres sistemes de protecció de la porta. Això ofereix una protecció avançada i ajuda a prevenir els robatoris.

Portes de seguretat a Cassà de la Selva

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Cassà de la Selva

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris