Serrallers a Bescanó

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers a Bescanó

Serrallers a Bescanó

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

A Bescanó, Rigau ofereix un servei de serralleria complet i disponible les 24 hores. Tenim una àmplia varietat de serveis de serralleria al vostre abast, amb un equip de trenta professionals qualificats i amb gran experiència en el sector.

La nostra trajectòria de tres dècades representa confiança, agilitat i comoditat pels nostres clients, que ens han demostrat la seva confiança, oferint les millors opcions de serralleria disponibles les 24 hores a Bescanó i rodalia.

A continuació, us detallem els serveis que posem a la vostra disposició:

Serrallers urgents a Bescanó

Disposem d’una àmplia gamma de prestacions perquè pugueu triar, com ara l’obertura de portes, vehicles i caixes fortes, la posada a punt i reparació de tot tipus de panys, el manteniment de comunitats, els sistemes d’accés, les claus per als allotjaments turístics, la confecció de duplicats de claus i la instal·lació de dispositius hidràulics i electrònics per a les portes. A més a més, comptem amb un servei d’urgències de serralleria a Bescanó, disponible en qualsevol moment del dia o de la nit.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau, posem a la vostra disposició els nostres equips especialitzats a realitzar còpies de tot tipus de comandaments de garatge. Això no és tot, ja que també ens encarreguem de la instal·lació de diversos receptors per tal de garantir el funcionament perfecte amb els nous comandaments.

Duplicat de claus

Disposem d’una moderna tecnologia en màquines electròniques, cosa que ens permet oferir-vos un ampli i fiable servei de duplicat de claus. Amb la nostra capacitat de reproduir claus de tot tipus, partint d’una original desgastada, assegurem obtenir els millors resultats possibles.

Serralleria d’automoció

A Bescanó, us oferim un servei de serralleria urgent especialitzat en el món de l’automoció. Ens ocupem de fer còpies de tot tipus de claus per a cotxes, realitzem canvis de polsadors i carcasses, així com reparacions de panys i claus de vehicles, oferint també solucions per a problemes amb els components elèctrics i altres serveis relacionats. Estem aquí per ajudar-vos amb totes les vostres necessitats en el món dels vehicles.

Serraller a Bescanó 24h

Si us trobeu en la situació desafortunada de perdre totes les claus del vostre vehicle, no patiu, disposem d’un servei d’entrega ràpida en un termini de 24-48 hores.

A més a més, ens especialitzem en la reparació dels components electrònics de les prestacions del vehicle, com ara el quadre de comandament, on ens encarreguem de restaurar els displays del comptaquilòmetres, les agulles, els motors del compta-revolucions i els indicadors de velocitat, gasolina i temperatura. Confieu en nosaltres per a les vostres necessitats de reparació i manteniment del vostre vehicle.

Seguretat i protecció

A Bescanó, ens destaquem per la nostra especialització en la protecció personal, oferint la instal·lació de sistemes de seguretat, portes blindades i caixes fortes. A més a més, garantim un servei d’urgència de serralleria que cobreix tota la província.

Disposem d’una àmplia selecció de sistemes de seguretat, cilindres i escuts que proporcionen una protecció òptima contra les diverses tècniques d’atac utilitzades en robatoris, com ara el “bumping”, “impressioning”, “ganzuat” i altres mètodes sofisticats.

Per assegurar una protecció avançada, també comptem amb sistemes de detecció anticipada únics en el mercat, capaços de detectar els intents de robatori, alertar els propietaris i atrapar els lladres mitjançant els nostres innovadors mecanismes de protecció per a les portes. Confieu en nosaltres per a la vostra tranquil·litat i seguretat.

Portes de seguretat a Bescanó

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses. També disposem de portes de comunitats, antiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Bescanó

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més pròxima

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Girona. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris