Com canviar el bombí d’una porta de seguretat

8 febr., 2023

Bombi seguretat

Necessites canviar el bombí d’una porta de seguretat a casa teva? Pot ser una tasca desafiant, però amb les eines adequades i una mica de paciència, pots fer-ho tu mateix i augmentar la seguretat de casa teva.

Necessites canviar el bombí d’una porta de seguretat a casa teva? Pot ser una tasca desafiant, però amb les eines adequades i una mica de paciència, pots fer-ho tu mateix i augmentar la seguretat de casa teva.

El bombí d’una porta de seguretat, el gran aliat per disposar d’espais segurs per a particulars i negocis.

Per què canviar el bombí d’una porta de seguretat? Precisament, la seguretat del nostre habitatge o negoci és a l’ordre del dia. Tant particulars com empreses mostren la seva preocupació per la tranquil·litat de disposar d’espais segurs i el bombí d’una porta de seguretat és un dels protagonistes absoluts envers la impertorbabilitat dels usuaris.

A Rigau sempre apostem per la prevenció, una constant que ajuda a evitar robatoris o problemes que poden sorgir a la llarga pel desgast d’aquest element.

A vegades, la porta es comença a travar amb el pas del temps, no controlem qui pot tenir duplicats de la clau de seguretat o, simplement, hem perdut la còpia per poder entrar. Canviar el bombí d’una porta de seguretat pot ser una de les millors formes de prevenció davant dels assalts.

També és important canviar el bombí d’una porta de seguretat, ja que el 90% dels bombins o cilindres són vulnerables a sistemes de robatoris. A més, la gran majoria de portes de seguretat mantenen el bombí de sèrie, que es pot obrir mitjançant diferents tècniques; El bumping és un sistema de robatori molt habitual, que amb una clau fressada amb un tall específic i a través d’uns cops, fa que els pitons interns s’alineïn i, per tant, que el bombet s’obri amb facilitat; També es pot obrir mitjançant el ganzuat; I mitjançant l’impressioning, que és un sistema amb el qual a través d’una mena de tira d’alumini i exercint tensió, els pitons van modelant aquest paper d’alumini fins que agafa la forma de la clau; També amb l’extracció del cilindre (mitjançant una eina anomenada extractor), amb què els bombins nous porten un sistema de reforç que dificulta aquest sistema. Fins i tot alguns porten un sistema anomenat trencament controlat, que en cas que el forcin es parteix per la punta, quedant una part intacta i dificultant així el treball al lladre.

També hem de tenir en compte que quan canviem el bombí d’una porta normal o de seguretat, vagi acompanyat d’un escut de seguretat (peça que acompanya el bombí i el protegeix davant d’atacs d’empolainament i d’altres). Aquests escuts han de ser massissos i subjectats amb 4 caragols, sobretot entre altres sistemes de seguretat.

Canviar el bombí d’una porta de seguretat

Si heu decidit canviar el bombí d’una porta de seguretat, us expliquem les millors opcions sobre com fer-ho. Amb una àmplia gamma disponible a la nostra oferta i un equip de professionals qualificats, l’empresa és garantia de solvència al millor preu per a tota mena de necessitats respecte al canvi de bombí d’una porta de seguretat.

A Rigau comptem amb solucions de seguretat que van des del grau III fins al grau V de seguretat per a la vostra porta, tant per a particulars com per a empreses, amb el millor assessorament del nostre equip per garantir la solució ideal a les necessitats del client.

Una resposta que ve contrastada per gairebé tres dècades d’experiència al sector.

Sistema bombi seguretat

Solucions per a particulars

Una de les millors opcions per canviar el bombí d’una porta de seguretat particular és la Sèrie 3.0 bàsic, una porta de gran resistència als atacs en llocs amb nivells de risc baix de patir un robatori, però que accentuen la seguretat i la tranquil·litat dels usuaris de la manera més assequible.

Els intents de robatori amb un nivell de risc baix són duts a terme per lladres casuals que utilitzen eines rudimentàries i amb poc temps per actuar. Aquesta opció garanteix un mínim de cinc minuts de resistència en situacions d’atac sobre la porta.

Per part seva, la Sèrie 3.0 ofereix una porta d’alta resistència a l’atac en llocs amb nivells de risc mitjà de patir un robatori. Aquesta gamma proporciona alta protecció dels punts de tancament, els més vulnerables davant de l’atac.

El següent nivell ve marcat per la Sèrie 4.0, una porta de molt alta resistència per a llocs amb nivells de risc alt de patir un robatori.

 

Solucions per a empreses

La garantia de protecció ve amb la Sèrie 4.0 o, també, la Sèrie 5.0, la màxima expressió en la protecció de la llar i els negocis.

Aquesta opció recomanada per Rigau ofereix una altíssima resistència a l’atac en llocs amb nivells de risc crític de patir un robatori.

Aquests són duts a terme per bandes organitzades dedicades de forma professional al crim, que usen eines de tota mena amb perícia i estan disposats a assumir qualsevol risc, invertint el temps i soroll necessari i fins i tot empren la violència contra les persones per aconseguir l’èxit en l’intent de robatori.

Rigau, un plus en seguretat

A més de les millors solucions totals per canviar el bombí d’una porta de seguretat, Rigau ofereix tota mena de serveis i solucions complementàries com ara cilindres i escuts de seguretat, portes antiokupa i detecció anticipada.

També un experimentat equip de professionals per a qualsevol assessorament necessari en serveis de serralleria i seguretat en una empresa amb prop de trenta anys d’experiència al sector.