No et funcionen les claus del cotxe? Les has perdut?

7 set., 2022

Si has perdut les claus del teu cotxe i no en tens una còpia, no et preocupis. Podeu trucar a un manyà, per obtenir una nova clau i recuperar l’accés al vostre vehicle ràpidament.

Si us trobeu en la situació d’haver perdut les claus del vostre cotxe i no teniu una còpia de seguretat, és comprensible que us sentiu frustrats i preocupats. Tot i això, és important que mantinguis la calma i prenguis mesures per resoldre la situació. En aquesta situació, hi ha algunes opcions que pots considerar, com trucar a un manyà perquè t’ajudi a obrir el cotxe, contactar a la companyia d’assegurances per veure si estan coberts els costos de reemplaçament de la clau, o posar-te en contacte amb el concessionari per obtenir una nova clau. En prendre acció ràpidament, pots recuperar l’accés al teu vehicle i continuar amb el teu dia sense més problemes.

Existeixen diverses causes que et poden fer necessitar un duplicat de les claus del teu vehicle. Han deixat de funcionar, les has perdut, només en tens 1 còpia i en vols més…

A Rigau som especialistes en serralleria d’automoció i còpies i duplicats de claus per a tota mena d’automòbils, fins i tot de gamma alta, tant si funcionen amb comandament o no.

A continuació, et posem alguns exemples reals que ens hem trobat amb els nostres clients:

En aquest cas, la clau d’origen era una clau fixe i el client va acudir a nosaltres per a realitzar una còpia de la clau en format plegable: molt més còmode i pràctica. El duplicat de la clau li va sortir per 150€, un preu molt més econòmic que la clau original.

Copia clau plegable

El propietari d’aquest cotxe va acudir a nosaltres per la pèrdua de les claus i vam aconseguir-li una clau específica pel seu BMW Serie 1 del 2005.

Perdua de claus BMW Serie 1

Similar li va passar al propietari d’aquest Honda CR-V del 2015, pel qual vam realitzar una còpia de comandament intel·ligent.

Copia de comandament intelligen

En aquest cas vam realitzar també una còpia de comandament intel·ligent per a un Nissan Qashqai del 2016.

Copia comandament Nissan Qasqai

Si has perdut les claus, te’n podem fer de noves. Pèrdua total de claus d’un Fiat 500X del 2021, grup FCA.

Perdua total de claus

Si tu també necessites un duplicat de les claus del teu vehicle, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a una solució ràpida i eficaç!